Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem  (Przeczytany 959 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Smain

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem
    « dnia: Sierpnia 31, 2010, 21:24:03 »
    Witam!

Mam pewien problem, a mianowicie podczas rozgrywki zauważyłem że niepojawiają się napisy informujący o stanie wiosek, oblężeniach, ilość obrażeń, po prostu wszystkie białe napisy pojawiające się po lewej stronie ekranu. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sprawy.

Offline Chudy

• Użytkownik
    Odp: Problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 01, 2010, 11:15:20 »
    Wejdz w opcje. Tam gdzie masz wielkość bitew. Popatrz czy są zaznaczone opcje typu Raport o obrażeniach itp.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 01, 2010, 13:09:15 »
    BTW. Zła nazwa tematu :/.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Smain

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 01, 2010, 18:18:49 »
    Ale obok wielkość bitew niema niczego o raportach z bitew jest tylko Pokaż kierunek ataku, pokaż celownik, pokaż sztandary sojuszniczych jednostek