Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z C++ Runtime  (Przeczytany 1158 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lothurus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z C++ Runtime
    « dnia: Sierpnia 30, 2010, 10:30:54 »
    Witam!
    Wiem że było już dużo takich tematów, ale czytając je nic nie pomogło.
    Jakiś tydzień temu kupiłem M&B Warband, próbuję załączyć grę. Na początku wszystko pięknie ładnie się ładuje,
     lecz pod koniec ładowania tego pliku INI wyskakuje taki o to błąd:

(click to show/hide)

Pisano że trzeba zainstalować biblioteki C++ - Instalowałem 2005, 2008 i 2010, żadna z nich nic nie pomogła.
    Zwiększenie ilości pliku stronnicowania - również nic.
    Czy może to być również wina słabego kompa, nie spełniającego wymagań RAM'u?
    A może pomógłby format?

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Problem z C++ Runtime
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 31, 2010, 12:05:53 »
    Siema ja mam to samo od wczoraj. Szukałem wszędzie nic nie znalazłem. Wykasowałem steam i grę potem raz jak włączyłem zadziałało ale jak dziś chcę włączyć to samo mam xD

Offline Lothurus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z C++ Runtime
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 04, 2010, 13:28:17 »
    I co?
    Nikt nie pomógł, bo po co, lepiej siąść i grać a nie pisać na forum...
    Czekam już ponad 3 tygodnie i co? Nikt nie napisał co zrobić. Jedyne co sie dowiedziałem to że mogę codziennie reinstalować grę żeby chwile pograć...
    Niektórzy zapytają: a czemu sam nikomu nie pomożesz a chcesz żeby tobie pomagali ? A jak mam pomóc, skoro mam problem nawet z załączeniem gry?
    Nie wiem w ogóle, czy jest sens rejestracji na forum, na którym nie można liczyć na żadną pomoc. Prosto z mostu powiem tak: skasujcie to forum, i tak posty pisane są rzadko albo wcale. Nie wiem jaki sens ma opłacanie "tawerny" kiedy nie jest nawet potrzebna, bo i tak żadnych informacji na niej nie znajdę ani ja, ani inni gracze?
    Administracja też ma to wszystko głęboko w d*pie zamiast pomóc obija się i banuje na forum graczy którym nawet się to nie należy...
    Taka jest prawda, i każdy to potwierdzi. I prawdopodobnie dostanę bana za krytykę administracji, ale i tak na tym forum nie znalazłbym nic, co się przyda...
    « Ostatnia zmiana: Września 17, 2010, 14:50:13 wysłana przez Lothurus »