Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: wywalanie w pulpit  (Przeczytany 1191 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tomecqi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    wywalanie w pulpit
    « dnia: Sierpnia 28, 2010, 19:20:17 »
    A wiec na poczatku chcialbym  napisac  o bugu? albo nie wiem co to jest mam problem od czwartku  od tego dnia sie to zaczelo samo nagle tak nie wiem czy ktos mial taki juz problem wywala mnie w pulpit jak zaczynam grac na kazdym savie jest to samo niewazne czy laze po mapie czy siedze w zamku dodam ze jest to jakis na bank  problem z warbandem gdyz w ogniem i mieczem tego problemu nie ma,podczas wywalanie w pulpit pokazuje sie taki komunikat nie przepisze wszystkiego gdyz  sa tam jakies  liczby i problemu raczej nie pomoga az tak rozwiazac najwazniejszy jest raczej blad ktory nazywa sie BEX
    blad aplikacji:BEX
    wersja aplikacji:1.0.0.0
    sygnatura czasowa aplikacji:4c768200
    wersja modulu z bledem:1.0.0.0
    wersja czasowa z bledem 4c 768200

Mam wersje gry 1,131 system windows viste ultimate 32 bit nie wiem czy moze od nowa zaintalowac czy co moze ktos z was mial podobny problem i sobie z nim poradzil,pozdro i dzieki a ewentualna pomoc w rozwiazaniu tego problemu.

Offline Vivek

• Użytkownik
    • Vivek Skerferyd
    Odp: wywalanie w pulpit
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 29, 2010, 09:00:07 »
    Nie doinstalowywałeś żadnego dodatku graficznego, dodatkowych postaci, lub czy nie grzebałeś zbyt namiętnie w opcjach graficznych?

Możesz spróbować wywalić grę, pozbyć się całego pliku M&B Warband (po usunięciu mogą zostać pliki i pliczki) a potem zainstalować go ponownie. To raczej nie jest wina Visty 32, błędy MOGŁYBY się pojawiać na wersjach 64 bitowych.

Offline Tomecqi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 29, 2010, 09:11:17 »
    Własnie nic nie odinstalowywalem,samo sie po prostu tak zrobilo,no nic sprobuje odinstalowac i ponownie zainstaluje.

Offline Tomecqi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 29, 2010, 11:39:13 »
    Odinstalowalem,ponownie zainstalowalem i dalej to samo sie dzieje wiec nie mam pojecia o co chodzi:|

Offline Tomecqi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 07, 2010, 13:57:47 »
    Czy ktos mniej wiecej rozkminil temat zwiazany z tym bajzelem?

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 09, 2010, 18:53:23 »
    Wydaje mi się że to  przez windowsa. Może sformatuj kompa i zainstaluj windowsa xp service pack 3. Ale najpierw wgraj net framework, nvidia physx (jak masz geforca), stery do płyty i karty. Mi się wydaje że to przez windows vista. Bo jak czytałem tematy z tym błedem to każdy miał właśnie viste. Spróbuj  z tymi sterami, jak nie to reinstall gry i format kompa.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline kazek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 11, 2010, 15:38:02 »
    ja tez mam ten problem a mam XP zaczeło sie to po aktualizacji steama bo wczoraj normalnie grałem a dzis kicha