Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć!  (Przeczytany 1985 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wolek94

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Elficki Łucznik
    Cześć!
    « dnia: Października 08, 2007, 20:44:54 »
    Hej wam, forumowicze! Czy jesteście zainteresowani tworzeniem ze mną strony http://mountblade.tnb.pl/news.php w roli adminów i modów? Jeśli tak, odpowiedzcie na moje pytanie w tym temacie.

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Cześć!
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 08, 2007, 20:53:46 »
    Hej wam, forumowicze! Czy jesteście zainteresowani tworzeniem ze mną strony http://mountblade.tnb.pl/news.php w roli adminów i modów? Jeśli tak, odpowiedzcie na moje pytanie w tym temacie.

Najlepsza strona to ta na ktorej ja jestem <jestem tu>

i witam.. i jeszcze Cześć jak czopka
    « Ostatnia zmiana: Października 08, 2007, 21:03:46 wysłana przez Gedus »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 08, 2007, 21:04:13 »
    witam,

heh a co u ciebie modem lub nawet adminem zostaje sie od tak sobie, a nie ze wzgledu na kwalifikacje?-.- to dlugiego zycia nie wroze stronce...

Offline wolek94

• Użytkownik
    • Elficki Łucznik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 08, 2007, 21:16:12 »
    Nie, nie tak jak sądzisz. Widzę, ile dobrego zrobiłeś ty, Puzonix, Soner, Kolba i inni zasłużeni, więc was proszę o pomoc w ulepszaniu tej stronki. Chciałem was zapytać się o zgodę na to.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 08, 2007, 21:18:32 »
    O zgode nikogo nie musisz sie pytac - robisz po prostu co chcesz my nie mamy zadnego monopolu na M&B...

Offline wolek94

• Użytkownik
    • Elficki Łucznik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 08, 2007, 21:31:33 »
    No to jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę się zarejestrować na tej stronie: http://mountblade.tnb.pl i na privie powiem co i jak.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 08, 2007, 22:02:53 »
    Witam.
    Jednak nie widze sensu prowadzenia dwóch serwisów o tej samej grze.. Wg. mnie lepiej połączyc siły w tworzeniu jednego bardzo dobrego serwisu? :D Jednak jeżeli wolisz zrobic wszystko po swojemu i miec własną strone to życze Ci powodzenia :)

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 08, 2007, 23:52:28 »
    Witaj Wolek. Moja opinia nie będzie się różnić od innych w tym temacie - na chwilę obecną M&B nie jest jeszcze grą na tyle rozbudowaną, by prowadzić oddzielne serwisy o niej.
    Dodatkowo obecny wygląd Twojej witryny jest daleki od ideału, ja zaś estetą nie jestem...
    Sam się zastanawiałem nad stworzeniem stronki, jednak nie bezpośrednio o M&B, ale o jakims konkretnym, rozbudowanym modzie. Mialem na mysli TLD, jednak moje (mierne lub zerowe) zdolności webmasterskie, brak czasu i lenistwo spowodowalo, że pomysł upadł.
    Jednak jesli juz, to wydaje mi się, że jeśli chcesz stworzyć stronkę o M&B, to w tym miejscu jest Twoja szansa. Ewentualnie pogadaj z twórcami 4 Ways Inn - moze lepiej udoskonalić TEN serwis o Twoje pomysły, niż budować coś od podstaw.
    Decyzję jednak pozostawiam Tobie

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 09, 2007, 08:00:45 »
    Czesc.

Cuz, stronka u mnie nie dziala więc nie moge o niej nic powiedzieć. Według mnie nie ma sensu tworzenia kolejnej stronki o M&B - ja bym raczej preferował abyś dołączył do ekipy tworzącej naszą stonkę, tam byś się nauczył kilku rzeczy a potem - jeśli uniwersum grających w M&b by się zwiększyło - mógłbyś założyć własną stronkę. Zresztą namnożyło się wiele małych stronek i for o grze, one raczej wiele nie przetrwały. Jeśli już chcesz tworzyć stronę, to musisz nauczyć się HTML-a bo takie gotowe systemy w PHP raczej nic nie dadzą, jak chcesz się nauczyć to zgłoś się do Sonera - naszego mistrza robienia stron ;)

Druga sprawa - właściwie to my mamy najbardziej rozbudowaną stronę o M&B, zawierającą najwięcej opisów modów i opisów przedmiotów. Druga stronka Kitajska, owszem gdy wychodzi jakiś mod to od razu dają jego opis. Ale te opisy składają się z dwóch zdań! Więc oni nie mają najmniejszych szans z nami, oprócz dosyć prężnie rozwijającego się forum. Na stronie Hiszpańskiej, nie uświadczymy żadnych opisów modów czy choćby recenzji gry a ich forum to właściwie część innego, większego forum - doliczyłem się 50 postów tam. Więc powinieneś jak najszybciej do nas dołączyć aby pomóc rozwijać Polskie uniwersum graczy Mount & Blade! Ale nic na siłę...
    « Ostatnia zmiana: Października 09, 2007, 08:22:22 wysłana przez Kolba »

Offline wolek94

• Użytkownik
    • Elficki Łucznik
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 09, 2007, 17:04:52 »
    No właśnie, jednak chyba dołączę do waszej ekipy. Chociaż żal mi jest mojej stronki- zamienię jej treść, będzie właśnie o którymś z modów- chyba o Holy War mod i innych "orientalnych" modach do Mount&Blade. Co myślicie o moim pomyśle?

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 09, 2007, 17:28:40 »
    Zły temat na takie rozmowy, ale ze posty nie sa tu naliczane wiec... W ogóle to tez trochę nieladnie szukac ludzi do prowadzenia strony o MB na innej, wiekszej stronie o tej samej tematyce. Chcesz dołączyć? My niestety tutaj za darmo nie przyjmujemy. Pokaż coś.
    A co do twojej strony, to widze ze zmieniles lay i logo. Ale niestety to znowu PHP FUSION! jezu, to paskudne jest. Do tego top - zauważ ze obrazek ktory teraz dales jest klocowaty, niedopasowany i pod większymi rozdzielczościami zostawia czarne pole po prawej.Niestety, ale bez znajomosci przynajmniej html i poświęcenia troche czasu na zaprojektowanie samemu strony niczego nigdy nie osiągniesz.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline wolek94

• Użytkownik
    • Elficki Łucznik
    « Odpowiedź #11 dnia: Października 09, 2007, 17:50:43 »
    Dzięki za poradę, Soner.