Jestem nowy jeżeli chodzi o M&B. Chciałem zakupić Ogniem i mieczem, ale sporo o nim się naczytałem i postanowiłem niedawno kupić Warbanda - skusiła mnie możliwość gry multiplayer przez sieć, a event Grunwaldzki mnie utwierdził w decyzji. To teraz pytanka :
1. Czy oprócz oryginalnego Warbanda trzeba było mieć jakiegoś moda ? Ile on ważył i jak się instaluje/odpala mody ?
2. Wiem, że trzeba było mieć TeamSpeak czy jakoś tak - czy macie konkretny kanał itd. ?
3. Jak się łączyliście ? Tzn. czy jakoś adres serwera się wpisywało ?
4. Jak zdobywaliście tam ekwipunek ?
5. Jak założyć chorągiew/przystąpić do chorągwi oraz jak dołączyć do Królestwa Polskiego/Księstwa Litewskiego ?
6. Oraz przede wszystkim - jaką macie prędkość neta ?
Przede wszystkim już event się odbył więc te wszystkie pytania są za późno. Przestudiuj cały temat ( od 1 strony ) a się wszystkie dowiesz
No przecież zadał pytania w czasie przeszłym czyli na tyle rozgarnięty był by zauważyć zakończenie -_-'
A teraz do rzeczy !
1. Tak trzeba było pobrać moda tworzonego przez grono osób ważył 90.05MB
2. Mieliśmy odpoowiedni kanał na TSie ale niestety spaliliśmy serwer bo było nas za dużo na nim :D , mimo wszelkich starań by zapobiec temu :D
3. Został podany adres serwera TSa
4. Kupowało się go, było dość opcji do wyboru by niepowstała armia klonów...
5. Sir_Luca zajmował się zrzeszaniem ludzi spoza klanów, zgłaszały się do nas również całe klany, zwykle chorągiew to był jeden klanm lub ustalona grupa ludzi.
6. To ciężko stwierdzić, do tej bitwy to trzeba było mieć raczej dobry komputer bo się dużo działo :D