Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Poszukuję moderów ...  (Przeczytany 1326 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    Poszukuję moderów ...
    « dnia: Sierpnia 20, 2010, 13:33:22 »
    Tak jak w temacie , proszę o pomoc ludzi z uzdolnieniami artystycznymi . Otóż moja ogromna prośba jest następująca : kto miałby ochotę i/oraz zdolności do zrobienia nowych itemów z tych pikczerków do M&B W v1.127 :

(click to show/hide)

(click to show/hide)

W pierwszym przypadku zbroja , hełm , miecz
    (click to show/hide)
    - zasięg 100[rzeczywisty] , dwu i jednoręczny [tak jak w grze] oraz  tarcza wedle uznania projektanta pasująca do design'u [najlepiej trójkątna] .
    W drugim przypadku zbroja , hełm , buty, szabla  i tarcza lecz okrągła coś na wzór tarczy jeździeckiej .

Oczywiście odwzorowanie nie musi być w 100 % ale z naciskiem na refleksy świetlne [odbicia światła] . W konfiguracjach [item_kinds] proszę o ustawienia zbliżone do tych co występują w grze a ja sobie potem sam poustawiam do własnych potrzeb.

Z góry dziękuję a w zamian mam coś ... tylko PW .

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2010, 13:54:42 wysłana przez BodziuRat »
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    Odp: Poszukuję moderów ...
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 20, 2010, 14:18:45 »
    Heh na refleksach świetlnych to ja się znam chyba jak mało kto tutaj :P W moim modzie wszystko się świeci "jak psu jajca", jak to ktoś podsumował :P Co do robótki to nie wydaje się to jakoś trudne do zrobienia.
    Chcesz zachęcić innych? Napisz tutaj, co za nagrodę oferujesz, bo dla randki w ciemno nikt ci nie będzie poświęcał swojego czasu.

Offline BodziuRat

• Użytkownik
      • Multiclan =PTG=
    Odp: Poszukuję moderów ...
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 20, 2010, 19:56:14 »
    Chcesz zachęcić innych? Napisz tutaj, co za nagrodę oferujesz, bo dla randki w ciemno nikt ci nie będzie poświęcał swojego czasu.

No nie wiem czy mogę na forum o tym pisać . Nie chcę dostać bana ani ostrzeżenia dlatego napisałem , że wiadomość na PW . Nagroda nie jest wygórowana ... nie każdy może być zadowolony .
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło