A ja mam takie niewinne pytanko... co tu się znowu wyprawia? Zaglądam, żeby sprawdzić, jakie jest zainteresowanie nową grupą, a tu proszę, czystka. Uprzejmie proszę o wyjaśnienie, dlaczego wyczyściłeś temat, na czym polegał "zalegający spam" i czy koniecznie musicie się do wszystkiego wtrącać. Czy mnie też uważacie za "spamera"? Jeśli tak, to protestuję. Z tego co ostatnio widziałem, to zainteresowanym był oczywiście Katsura, chyba Glaedr i Samowar oraz Ja, Laskongi, Xarxes i chyba Maharadża...reszty zwyczajnie nie widziałem lub nie pamiętam. Dzięki serdeczne za zdrową cenzurę!
PS. Jak już tak uprzejmie wszystko wyczyściłeś, to powiedz przynajmniej ile i jakie osoby były zainteresowane. Jeśli masz z tym problem, to powiedz otwartym tekstem, tak aby każdy jasno to zrozumiał, że nie mamy prawa korzystać z tego forum, jako kanału komunikacyjnego do omawiania spraw związanych z grą Warband. Czekam na odpowiedź, Harpag
PS2. Tak, wiem, powinni wpisywać sam nick lub wyłącznie pw... Kiedy jedni ludzie, widzą żywe zainteresowanie innych, to działa to jak reklama i wydatnie pomaga projekcikowi, a więc wspólnej zabawie. A o to tu chodzi. Tłumaczę Ci teraz istotę funkcjonowania takiego forum jak to... Absurd, nieprawdaż? Nie widziałem, to nie powiem, może faktycznie towarzystwo się "rozkręciło", ale z mojego punktu widzenia, to pomimo założenia, że masz dobre intencje, to wyglądało to na złośliwość. A to irytujące... i zwyczajnie przykre. Mogłeś wyczyścić za kilka dni albo tylko część tego spamu. Przepraszam, tak to niestety widzę. Zrób sobie z moją uwagą, co sobie życzysz, tylko pamiętaj o moich pozytywnych intencjach i dobru forum. Do niebieskiego kolorku (Proud?): dolewasz oliwy do ognia... po co to robisz?
Pozdrawiam, Harpag