Czołem, nazywam się Michał, mam 17 lat, pochodzę z Pomorza. Odkąd ukazała się złota kolekcja gram w M&B, M&B OiM oraz M&B Warband.
Wcześniej około roku grałem już w podstawkę od kolegi, wyrobiłem sobie nawyki aż tu nagle pojawił się Warband. W multi najbardziej lubię być wszelakim strzelcem co wychodzi mi nawet nieźle (średnio 20-25 fragów na rundę :) )
Jak na razie nie ciągnie mnie do piechoty lub jazdy, wolę siedzieć gdzieś z tyłu w ukryciu :]
Interesuję się modelarstwem, akwarystyką, sprzętem komputerowym, muzyką, filmem, filozofią, historią Polski, architekturą, polityką :P, oraz jako że zamierzam studiować, ekonomią. Czasem lubię sobie porysować, pokreślić plany.
Teraz najbardziej poświęcam się akwarystyce i modelarstwie (robię figurki i buduję średniowieczne miasteczko, a m&b się do tego przydaje :) .) To takie jeszcze nie spełnione marzenie z dzieciństwa o małych ludzikach plączących się pod nogami.
Szczytem byłyby ruchome, samochodzące, "zaprogramowywalne", ale tez takie którymi można sterować jak w fps przez komputer, małe 7cm ludziki, budujące miasteczka, chodzące na wojny, pracujące, rozmnażające się :P.
Taki mały żyjący świat pod moją kontrolą i obserwacją.:)
Pewnie powiecie że to "dziecinne", ale inni wolą chodzić na "marsze" lub się buntować, grymasić. ;)
Nie wiem co jeszcze mogę o sobie napisać, chyba wyczerpałem limit tą ścianą tekstu.