Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: StoryMod  (Przeczytany 19990 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: StoryMod
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 07, 2007, 16:38:32 »
    Ja osobiście wolałbym spolszczenie ale solucja też może być.

Offline qwert

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 24, 2008, 01:48:05 »
    Ja niestety mam problem juz na samym poczatku, gry. a mnianowicie nie moge wejsc do zadnego miasta, poza farma koni, albo mnie wtracaja do lochu, albo musze atakowac. co musze zrobic aby moc normalnie pograc?
    za pomoc z gory dziekuje

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 24, 2008, 02:22:39 »
    Co prawda dawno nie grałem w tego moda (ano wersji 0.751 nie odpalałem), jednak jedynym wytłumaczeniem może być przynależność frakcyjna.
    Albo przyłaczyłeś sie np do Swadian i do miast innych frakcji nie możesz wchodzić (chociaż pisałeś, że do żadnego wejść nie potrafisz, więc do miast swojej frakcji w tym wypadku powinieneś potrafić wejść).
    Drugą opcją może być fakt, że atakowałeś każde wojsko jak popadnie nie patrząc do kogo należy i sobie "minusy" zyskałeś.
    Nie słyszałem o żadnym bugu związanym z tym zagadnieniem (tj niemożnością wejścia do miast), ale na wszelki wypadek spróbuj wejść do Zendar - to miasto jest neutralne.

Ale przede wszystkim wypadaloby zaczac, czy mod jest zainstalowany na poprawna wersje, co jest chyba najczestszym bledem.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2008, 02:35:47 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline qwert

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 25, 2008, 02:22:03 »
    no i tutaj jest problem, bo nie moge wchodzic do neutralnych miast jak zender, moge tylko do hors farm czy jakos tak. po drugie nikogo nie atakowalem, mam tak od samiuskiego poczatku gry. na wszelki wypadek zaczalem gre od poczatku, bo importowalem poprzednio postac, nowa postac bez importowania itp i wciaz to samo. nie moge wejsc do zadnego miasta.
    pozdrawiam

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 25, 2008, 06:24:55 »
    Po pierwsze czy zainstalowałeś moda w folderze z wersją 0.751? Jeśli nie to przeinstaluj go do folderu z wersją 0.751.
    Po drugie spróbuj jeszcze raz ściągnąć moda oto link: http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/viewcat.php?list=S
    Szukaj takiego napisu: Storymod Chapter 1 v1.5. Jak znajdziesz to ściągnij.

Offline qwert

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 25, 2008, 14:13:11 »
    mialem i mam wersje 1.5, Arcylisz, a instalacja przebiega automatyznie i mam go w folderze StorymodC1. Przeinstalowalem go i zadzialalo. Wielkie dzieki za pomoc. chyba poprostu zle sie zainstalowal.
    Pozdrawiam

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 25, 2008, 17:51:09 »
    Dobra. Masz StoryMod v1.5
    Jednak Arcyliusz pytał o wersje Mount & Blade, jaką masz. Ten mod działa TYLKO i WYŁĄCZNIE pod M&B v0.751

BTW: Jason - te kolorowe komentarze adminów czy innych moderatorów to fajna sprawa, ale w ogóle ich nie widać po kliknięciu na "nieczytane posty". Więc nie odwiedzając tematu łatwo mogą umknąć... Ciebie chyba nikt o nabijanie postów oskarżać nie będzie, prawda? :P

Czasem nie chce mi sie dla paru slow rozpoczynac nowego posta;)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 25, 2008, 18:13:33 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline qwert

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 25, 2008, 23:50:29 »
    Dobra. Masz StoryMod v1.5
    Jednak Arcyliusz pytał o wersje Mount & Blade, jaką masz. Ten mod działa TYLKO i WYŁĄCZNIE pod M&B v0.751

BTW: Jason - te kolorowe komentarze adminów czy innych moderatorów to fajna sprawa, ale w ogóle ich nie widać po kliknięciu na "nieczytane posty". Więc nie odwiedzając tematu łatwo mogą umknąć... Ciebie chyba nikt o nabijanie postów oskarżać nie będzie, prawda? :P

Czasem nie chce mi sie dla paru slow rozpoczynac nowego posta;)

Wiec M&B mam w wersji 0.751 Beta
    Tak czy inaczej juz dziala poprawnie:-)