Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: StoryMod  (Przeczytany 20032 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Almarr

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: StoryMod
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 24, 2006, 14:59:39 »
    Wie ktos moze jak zrobic formacje ? podobna sa i co rzeba zrobic aby rozpoczac glowna fabule bo szukam i nie ma nic :)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 24, 2006, 18:09:50 »
    Formacje? W czasie walki? To jest niewykonalne:/ (no chyba ze chodzi o proste polecenia 1-9 na klawiaturze)

Fabule zaczynasz gadajac z kolesiem w tawernie w zendar, a pozniej to juz dluuuuuga droga do konca;)
    ps: podpowiadam ze po oblezeniu lepiej wybrac opcje, ktora pozwala doloczyc do jego tajnego bradztwa, dzieki temu bedzie jeszcze pare fajnych questow

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 04, 2006, 21:09:47 »
    Podalibyście jakiś link do Story moda. Bo wszedłem na jakąś stronę, ale tam było dużo linków z napisem story mod i to z różnymi cyferkami. Podajcie bezpośredni link do najnowszej wersji.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 04, 2006, 21:43:26 »

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 05, 2006, 21:41:14 »
    Dostałem taka misje od Strange bandits. Pobiłem ich, kilku zlapałem i potem moglem z nimi gadać nawet. Nie znam dobrze angielskiego, więc wybierałem na ślepo odpowiedzi. Okazało się, że więźnia wypuściłem i pojawiła mi się misja z ekwipunkiem bandytów. Niezrozumiałem dokładnie, ale chodziło coś chyba, że trzeba dość do bazy tych strange bandits i odebrac od nich ekwipunek. O co chodzi?

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 05, 2006, 23:47:59 »
    to chyba ta misja poboczna w ktorej musisz zlapac jakiegos jenca bandytow, on wyjawia miejsce kryjowki jesli obieca mu sie wolnosc, a pozniej to jeszcze troche sie najezdzic trzeba...

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 06, 2006, 11:06:38 »
    A dokładnie to gdzie trzeba jechać? Gdzie ta kryjowka bandytow?

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 06, 2006, 11:35:11 »
    pojawila ci sie na mapie niedaleko przeleczy gorskiej (tam skad sie biora bandyci gorscy) blisko miasta (no nie pamietam jak sie nazywa,  w polowie drogi z zendar do stolicy vaegirow.)

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Października 06, 2006, 14:07:33 »
    No znalazlem jakąś wiochę. Były trzy odpowiedzi. Wybralem pierwszą. Cokolwiek bym nie wybrał i tak dostawałwem uzbrojenie, ale co ja własciwie im poiedziałem? Pojawiła mi się zaraz kolejna misja. Co musze zrobić?

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Października 06, 2006, 14:13:26 »
    jesli wybierzesz opcje "ukryj sie i sluchaj" to przychodza kolesie po czym opuszczacie lokal a ty mozesz ich gonic (ale uwaga sa dosc szybcy" do nastepnej kryjowki, tam sie schowac i poczekac az wyjda i zagarnac towar a potem go sprzedac bo pewnie masz lepszy;).

Niech nikt mi nie powie ze do tego nie mozna samemu dojsc-.- blagam skonczcie z takim wyraczaniem sie innymi bo co to za przyjemnosc grac z solucja jakas zamiast samemu dochodzic do roznych rzeczy (bez skojarzen-.-)

EDIT do puzona- nie chodzilo mi o znajomosc jezyka ale o ogolne rozumienie co sie dzieje na ekranie- w tym przypadku pojawienie sie "kryjowki" pozniej pojawienie sie grupki bandytow- tu trzeba sie ciezko natrudzic i normalnie rozgrzac mozgownice do granic mozliwosci zeby wywnioskowac ze trzeba za nimi jechac...
    no to tyle by bylo narzekania-.-
    « Ostatnia zmiana: Października 06, 2006, 16:19:05 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #25 dnia: Października 06, 2006, 16:15:36 »
    No cóż, angielski niestety nie kazdy w naszym kraju zna...a w obecnie to zupełne minimum, żeby dostać jakąkolwiek prace, która nie polega na kopaniu dołów/zbieraniu śmieci. Dlatego uczcie się ludzie mówię wam :P

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Października 06, 2006, 17:08:55 »
    Lokalu? Czyli tej wioski? No to wyjechało z niej kilku Dark knightów, najechałem na nich kursorem i pissało, ż epodążają do Uxchal, a w Uxchal są Swadians. Oni mnie nie lubią, bo jestem w Vegirs. Da się przyłączyć do Dalician? Bo widziałem, że mają kilka miast za krajem Swadiansów, tylko boję się ryzykowac jechać przez ich kraj tak słaba postacią.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Października 06, 2006, 21:42:53 »
    1. Lokalu... no tak napisalem ale chyba nie bierzesz mnie doslownie? Zeby byc dokladnym napisze ze kryjowka = jaskinia pasi?
    2. No cuz to juz twoj problem ze nie chcesz jechac za bandytami, wyzal sie komus innemu (tak wiem jestem Hamem-.-)
    3. Nie, nie da sie dolaczyc do dalacian, zreszta pod koniec fabuly bedzie to wroga frakcja.

Offline Morttis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Listopada 21, 2006, 14:01:47 »
    Jestem w trakcie pisania recki StoryModa i chciałem zapytac tych osóbek: Almarr, J@$ON and Bohusz ;)
    czy moge korzystac z tych tłumaczeń co tu napisaliście? Z góry dzięki za pomoc

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Listopada 21, 2006, 14:07:29 »
    No jasne z mojej strony, heh co to za tlumaczenie bylo... pare minut roboty...

zreszta almarr w poscie potwierdzil ze moze sie przydac przy recenzji takze nie boj sie tylko urzyj
    « Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2006, 14:15:39 wysłana przez [POD]J@$ON »