Wybacz ale samo przetłumaczenie paru słówek nie wiele mi da. W szkole jak widać nie wiele nauczyli mnie angielskiego(to akurat mnie nie dziwi jeśli na 5 na koniec starczyło nauczyć się na pamięć paru słówek). "Chcesz się zabierać za modowanie broni, jak chcesz to zrobić bez chociaż podstawowej znajomości angielskiego?" właśnie dlatego pytam na tym forum. Gdybym znał angielski to problemu by nie było. Mi zalezy na zmodowaniu jedynie jednego miecza. A dokładniej to na zmianie jego szybkości. "No tak, wejdziesz na forum i znajdziesz "jeleni", którzy od A-Z wyłożą ci co, gdzie i jak, bo ty czegoś tam nie umiesz." Jak nie chce Ci się pomagać, to po prostu zostaw te swoje komentarze dla siebie bo i tak nic nie wnoszą. Poprzez przetłumaczenie słowa flags/compatibles/modifers nie zrobię tego sam. Poza tym to forum chyba jest po to by pomagać. Nigdy wcześniej nie miałem styczności z modowaniem tej gry. I w zasadzie to po za zmianą atrybutu broni na niczym innym mi nie zależy. Więc jeśli będzie ktoś tak miły, to proszę o napisanie krótkiej informacji od czego jest flags/compatibles/modifers oraz gdzie sprawdzić gdzie broń jest umiejscowiona. Tylko tyle, z góry serdecznie dziękuję.