Offtop: Mam powazny dylemat. Po tygodniu urlopu dorwalem sie do jakiegos kompa w hotelu, wszedlem do mojej ulubionej tawerny i.... stanalem w progu, lekko oszolomiony. Powstalo z 7 nowych klanow, rozergalo kilkanascie sparingow (w tydzien!!!), a o wszystkich mowi sie, ze sa dziecinne i zalosne. BZ? PCR? DOTC? SZ? BW? PCP? PS? O co chodzi? Skad ta kretynska moda na tworzenie nowych klanow? W tej chwili na polskiej scenie Warbanda dzieja sie wprost niestworzone rzeczy, a ja-bardzo mi przykro, moje zdolnosci percepcji nie sa juz takie jak dawniej-sie w tym nie lapie. Az tak bardzo zalezy wam na suwerennosci, wladzy? Myslicie, ze jak zalozycie klan pt. Bardzo Fajni Ludzie (BFL) to pojdzie za wami chmara ludzi, ktorzy sa tak samo fajni jak wy? Zamiast zasypywac polska lige takim szambem i spamem, moze lepiej przyjrzyjcie sie juz istniejacym klanom, one wcale nie sa takie zle, jak sie o nich mowi (no, nie wszystkie, poza tym kazdy ma swoj gust :P). Budowa klanu od podstaw to nie tak prosta sprawa, jak sie wam wydaje.
PS. Podkreslam, to wielki kawal offtopu, ale naprawde nie chcialo mi sie zakladac nowego tematu, zeby sie wam pozalic na ,,ta dzisiejsza mlodziez'' ;(