Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nudne Oblężenia  (Przeczytany 4030 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hruka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nudne Oblężenia
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 19, 2010, 19:11:37 »
    Wez dwureczny topor, berdysz lub morning star, stan przy kladce, rozkaz kusznikom ostrzal i bij mocnymi ciosami znad glowy. Zaden mameluk tego nei zdzierzy.

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 20, 2010, 13:43:42 »
    Morning star? Gwiazda poranna? Zdaje się chyba ze morgenstern... ja nie był bym pewny mówiąc ze mameluk czegoś nie potrafi, według mnie to najlepszy żołnierz więc... no, strzelać nie umie. :)
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 20, 2010, 16:10:53 »
    Może umie ale nie dostał luku/kuszy :D
    (click to show/hide)

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 20, 2010, 19:24:14 »
    Chętnie bym sprawdził w statach, ale niestety odinstalowałem M&B (wiem, to grzech :D). Śmiałbym się jakby miał staty jak rhodocki kusznik.:P
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D

Offline Hruka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 22, 2010, 17:26:33 »
    Morning star? Gwiazda poranna? Zdaje się chyba ze morgenstern... ja nie był bym pewny mówiąc ze mameluk czegoś nie potrafi, według mnie to najlepszy żołnierz więc... no, strzelać nie umie. :)
    w oryginalnej angielskiej wersji (polskie tlumaczenie jest nedzne) ta bron to morningstar. Tego sie trzymam. Takze nei powiedzialem ze mameluk nie potrafi, lecz ze nie zdzierzy, tj nie wytrzyma. Nawet swadianski rycerz nie wytrzyma ciosu ciezka bronia taka jak berdysz czy morningstar znad glowy. Problem jest tylko taki ze szwankuje inteligencja twoich obroncow, ktorzy dziwnie pchaja sie do kladki po ktorej wchodza wrogowie czesto zaslaniajac przeciwnika oraz uniemozliwiajac wycofanie sie w razie odniesienia ran.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 24, 2010, 07:11:36 »
    A myślisz, że co morgenstern znaczy po niemiecku? xD
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.