Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Chaos na zagranicznych serwerach...  (Przeczytany 4532 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Chaos na zagranicznych serwerach...
    « dnia: Sierpnia 06, 2010, 17:45:20 »
    Witam, zakładam ten temat bo jestem lekko mówiąc ZDENERWOWANY... A więc tak jest początek mapy (oblężenie) i jakiś noob zaczepia mnie (tz walnął mi hit i kopnął i zaczął uciekać... Ja oczywiście się zdenerwowałem i goniłem go i przypadkowo jeden wbiegł mi pod nogi i dostał hita, później tamten cwaniak wrócił się i zabił mnie i niby że ja TK robię... I zbanowali mnie, bo cwaniak który mnie walnął zabił mnie i zaczął gadać na serwie że jestem TK... Niedługo w takim tępie zbanują mi całego steama o;O   . CO ZROBIĆ Z TAKIMI NOOBAMI CO SIĘ ZACZEPIAJĄ I PÓŹNIEJ ZGRYWAJĄ WAŻNYCH I WRABIAJĄ NIEWINNYCH GRACZY?? I proszę nie pisać takich tekstów typu: Po co go goniłeś, albo trzebabyło dać sobie spokój...Zabrał mi całe hp a później się śmieje....  Bo jakbym go przestał gonić i wszcząłbym głosowanie to on i tak by nie został wyrzucony, bo nie miałbym dowodów.... Proszę pisać swoje zdania na ten temat.... Liczę, że nie tylko mnie spotykają takie przykre zdarzenia....
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2010, 17:54:52 wysłana przez Shakyor »

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    Odp: Chaos na zagranicznych serwerach...
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 06, 2010, 18:17:17 »
    Takich debili (przepraszam za słowa) jest pełno. Wiesz co ja robie? Nie pie..ole się z nimi, walnie mnie to go zabije jeśli jest obok. Jeśli ucieka czekam aż wróci . Ciągle patrze  na tyldzie (~) czy wraca.

Mnie jeszcze nie zbanowali , nawet nie skickowali za to. Już kiedyś były 5 pole na bana na mnie na jednym serwie . 22nd, CoR oraz Hubus (czy jakoś tak) ciągle je dawali. Pisali
    "bay bay Chidori" "buhahahha Chidori " "Fack you " ale ani jeden pol nie został zaakceptowany. Wszyscy ich olewali i pisali do nich "zamknijcie się ok ?" (oczywiście po angielsku).

Ale to stare czasy . 22 nd i CoR zawsze uważani byli za dzieciarnie ; d

Ja bynajmniej nigdy nie spotkałem się aby ktoś mnie zbanował za to ze zabiłem gościa który ubił mnie.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 06, 2010, 18:24:31 »
    On mnie uderzył,ja przypadkowo trafiłem innego bo ten cwaniak się za nim ukrył (oczywiście nie zabiłem nikogo). A tu nagle wszyscy moi mnie ubili i tamten koleś odrazu BAN SHAKYOR BAN TK! Normalnie zacząłem im tłumaczyć że on mnie kopnął i uderzył i zaczął uciekać, ale oczywiście cwaniak podjudził serwer i na tym zakończyłem grę w MP.... Jak dla mnie poprostu chaos i żenada. (Polskie serwery są najlepsze,bo każdy szanuje zasady, i jest oczywiście zawsze jakis GM albo ADMIN chociaż na chwile). Poprostu śmiech na sali co wyrabiają zagraniczni gracze....

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 06, 2010, 18:28:58 »
    musisz się przyzwyczaić ze to nowa gra. A w większości choć nie we wszystkich na początku większość to dzieciaki ; d później dochodzi więcej starszych i opamiętanych graczy. Graj na polskich też zawsze na nich gram :)

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 06, 2010, 18:32:33 »
    Gram w M&B od premiery  i nigdy nie spotkałem takich dzieci, na polskich serwerach takich dzieciaków nie ma, albo jak już są to zachowują się normalnie :D

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 06, 2010, 19:10:01 »
    Po pierwsze 1) Nie graj na oblężeniach, to zło samo w sobie. Nowi myślą że jest tam pr0 sÓper i wogule kuul. A zamiast miłych graczy spotykasz chamskie małolaty. 2) Graj na bitwach. Polecam serwer REF'u ,SRT lub IG . Co do 22nd to tylko siege jest siedliskiem n00bstwa albo CRPG Mod.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 06, 2010, 19:17:21 »
    Wiem wiem tak sobie chciałem pograć chwilę na oblężeniu a tu lipa n00bostwo wyszło z ukrycia :/

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 06, 2010, 19:21:10 »
    Też spotykam się z takimi noobami, przysiągłem sobie że nigdy nie bede się do nich odzywał oraz nie odpowiadał na zaczepki.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 06, 2010, 19:22:01 »
    Heh, ja też tak sobie powiedziałem, lecz tamten gość bardzo mnie zdenerwował ;/

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 06, 2010, 19:22:06 »
    No nie wiem. :/ Na bitwach nieraz zdarzało mi się spotykać gostków, którzy na początku rundy siekali z 2h 3 typków, których mieli pod ręką, a potem jak gdyby nigdy nic ruszali do walki. Oczywiście zgłaszano polle, ale nie zawsze przechodzą, bo tamci tk tłumaczyli, że ,,to on zaczął'' a głupi gracze im wierzyli. Tamci ztimkilowani nie mogli NIC zrobić, bo co? Są martwi, nie mogą powiedzieć wszystkim, jak było.
     Nie ma niezawodnego sposobu: po prostu, gdy zobaczysz, że na serwerze jest tk, to zaapeluj kilkukrotnie (w sensowny sposób, nie obrażając i bluzgając), o bana dal niego. Jeżeli to nic nie da, wyjdź. Dużo lepsza sytuacja, gdy na serwerze jest admin. Wtedy zgłoś mu, kogo i za co ma zbanować. Dobrym sposobem jest robienie screenów. W takiej sytuacji nie broń się. Poczekaj, aż cię zabije, i zrób screen. Wyślij adminowi na ich stronce internetowej, i pozamiatane. :)

Życzę n00b-free gry ;)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 06, 2010, 19:36:58 »
    Hmmm, tylko że właśnie chodzi o to że na zagranicznych serwach prawie wogule nie ma adminów (chpciaż jest ich z 7). Ja odpocznę od MP i będę grał w SP, i nie będę musiał się denerwował na n00b's ;)

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 06, 2010, 20:51:09 »
    Polecam Ig grałem dzisiaj rano długi czas i przez cały czas był tam admin. Po tym jak wywalił z 3-4 graczy i zbanował 1 był już spokój ;D

A jak mnie jakiś gość atakuję, to go załatwiam, on znowu mnie próbuje a ja go znowu zabijam po 2-3 śmierciach gość się odwali, albo wyjdzie z serwa. Ale daj się zabić, za pierwszym razem żebyś mógł pokazać później adminom na skreenach, że zabijałeś go w samoobronie.

Na jakim serwerze cię zbanowali ? Masz skreena, na którym cię zabił? Znam dobrze angielski, więc mogę wysłać na TW prośbę o od banowanie cię, wyjaśnię adminowi o co chodziło, powinni cię od banować.

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 07, 2010, 10:08:51 »
    Najlepiej sam wyslij coś do admina serwera, opisz sytuacje itd. Admin też człowiek (chyba).

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 07, 2010, 11:01:11 »
    Ale niestety nie ma podanych żadnych środków kontaktu do adminów (tylko nicki w grze). A że ich ciągle nie ma na serwie to inna sprawa...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 07, 2010, 13:21:57 »
    Ale niestety nie ma podanych żadnych środków kontaktu do adminów (tylko nicki w grze). A że ich ciągle nie ma na serwie to inna sprawa...

Zarejestruj się na Taleworlds i poszukaj tematu o danym serwerze.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012