Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband pl  (Przeczytany 4718 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline chuck76

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Warband pl
    « dnia: Sierpnia 05, 2010, 16:47:07 »
    No więc ściągnąłem sobie tego m&b ze strony TaleWorlds (ver 1.27) ale nie ma tam języka Polskiego. Ma ktoś może spolszczenie do tej wersji, albo link strony gdzie można pobrać polską wersję?. Ewentualnie mógłby ktoś zuploadować?

Pliki językowe znajdują się w folderach
    X:\Mount&Blade Warband\languages
    X:\Mount&Blade Warband\Modules\Native\languages

Offline Shakyor

• Użytkownik
    Odp: Warband pl
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 05, 2010, 17:08:20 »
    http://w326.wrzuta.pl/plik/1NWHgpPUrVd/languages                   Tam masz napisane co jest do folderu a co do modules. Mój UPLOAD. :)

http://rapidshare.com/files/411216597/LANGUAGES.rar                Lub rapidshare (również mój up , lecz niestety nie z konta premium :( )

MAM NADZIĘJĘ ŻE POMOGŁEM :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2010, 17:17:03 wysłana przez Shakyor »

Offline chuck76

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 05, 2010, 17:43:48 »
    Owszem pomogłeś ;)
    Dzięki Ci bardzo.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 05, 2010, 17:52:12 »
    Nie ma za co ;) | Temat do zamknięcia ;D

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 06, 2010, 12:49:17 »
    Dzięki. Przyda się spolszczenie bo tylko pół polskich napisów mam ^^
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 06, 2010, 14:58:29 »
    Hmm... A czy polska wersja nie jest automatycznie "w" instalce Warbanda? Ja jakoś nie musiałem znikąd dociągać spolszczenia, a wszystko jest full pl... Dziwne?

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 06, 2010, 14:59:59 »
    Ja ściągałem z TW to też pl nie miałem. Steam może pobiera, ale ja z niego nie korzystam.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 06, 2010, 15:03:20 »
    W jednej, bądź kilku wersjach gry (które zostały wypuszczone tuż po premierze WB w naszym kraju -- 1.04.2010?) dostępne było pełne spolszczenie. Sam zauważyłem, że nowsze wersje (pełne instalacje, nie patche) ściągane prosto ze strony TaleWorlds po prostu nie mają plików polonizacyjnych...

Zresztą kogo to dziwi ;d

Pozdrawiam!

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 06, 2010, 15:21:50 »
    Właśnie dlatego wrzuciłem spolszczenie z v 1.127 żeby inni mogli grać w ojczystym języku ;)

Pozdrawiam Shakyor! :)

Offline raplem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 08, 2010, 17:34:32 »
    Bardzo dobre spolszczenie . Nie wiem czy jest wszystko 100% spolszczone ale to sprawdzę jak będę grać . Ostatnim razem gdy wgrałem spolszczenie (stronki nie pamiętam) to czasami gra się w ogóle nie włączała albo jakieś błędy wyskakiwały albo jeszcze lepiej , gdy wszedłem do miasta zamiast domów pokazywały się znaki zapytania i mogłem wszędzie chodzić a do zamku było się ciężko dostać gdyż był z 3 metry nad ziemią :/ Ale to spolszczenie jest fantastyczne bo nie robi takich błędów jak tamto :) Dzięki bardzo pozdr

R.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 08, 2010, 17:37:07 »
    Ja również się dziwię czemu całe hordy (bez obrazy) użytkowników mają angielskie wersje... Ja miałem polską od pierwszej sekundy gry...
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 08, 2010, 17:45:57 »
    Mogą nie używać steama (chociaż nie wiem co komu przeszkadza  ten steam ) i mają stare wersje bez pl. Ale wydaje mi się ze w necie są akutalizacje najnowsze z pl napisami, no cóż... na forum cięzko sprawdzać kto ma orginał, a kto pirata .

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 08, 2010, 19:12:25 »
    Mogą nie używać steama (chociaż nie wiem co komu przeszkadza  ten steam ) i mają stare wersje bez pl. Ale wydaje mi się ze w necie są akutalizacje najnowsze z pl napisami, no cóż... na forum cięzko sprawdzać kto ma orginał, a kto pirata .
    Ja odinstalowałęm steama bo mi zawadzał, jakiś spam i tyle...
    Nic ciekawego i zżera mi cenny procesor.
    I nie pozwolił mi grać w singla gdy nie miałem internetu o_O lol

Teraz mam WB ściągnięte z TW klucz mam zapisany a polonizacje ściągam od znajomych...
    Steam ssie
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.