Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam........  (Przeczytany 1021 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam........
    « dnia: Października 05, 2007, 19:00:17 »
    Witam wszystkich użytkowników tego forum,
    Jestem Adam ( jeśli to kogoś obchodzi ) i mam 16 lat.
    O grze M&B dowiedziałem się jakieś 2 lata temu, kiedy to jako maniak CD-Actiona, kupowałem co miesiąc moją ulubioną lekture.
    Wtedy to na płytce, w dziale z wersjami demonstracyjnymi ujrzałem grę o przenikającej nazwie "Mount & Blade".
    Nie mogąc się oprzeć wypróbowania 6 dniowej wersji trial ...... zainstalowałem ową grę.
    Po prostocie ( na pierwszy rzut oka ) a zarazem rozbudowaniu, niesamowicie się wzruszyłem, bo ujrzałem grę dla mnie przeznaczoną,
    gdzie jeżdżąc konikiem po mapce natrafiało się na innego konika i wtedy dochodziło bitwy ...... Marzenie, zdolność wyboru, brak ograniczeń questowych. To to co zawsze chciałem ujrzeć.
    Od tej pory jestem zapalonym graczem M&B. I poświęcam mu znaczną część czasu.

Moje Największe osiągnięcia w tej grze to :
    a) Native
    - 22 lvl - Square
    - 18 lvl - Hunter
    b) The Last Day
    - 22 - Gondor Horseman
    c) Firearm's
    - 34 lvl - Musketer

Grałem także w inne mody i na różnych wersjach, ale osiągnąłem w nich mniejsze czyny.

PS:
    Jakby ktoś chciał mnie zobaczyć to "Selorin" ( fotka ) ;]
    ale to tylko ciekawostka.
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    Odp: Witam........
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 05, 2007, 20:31:18 »
    Witam Pana.
    Bardzo obszernie sie przedstawiłeś i to mi sie podoba ;D
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: Witam........
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 06, 2007, 08:39:30 »
    Cześć.

Dosyć obszerne powitanie i chwała ci za to.Myślę że będzie ci się dobrze pisało z nami na forum ;)