Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Czołem Mości Panowie!  (Przeczytany 1390 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Po prostu Jędruś
    Czołem Mości Panowie!
    « dnia: Sierpnia 03, 2010, 11:02:09 »
    Po pewnym czasie pobytu na forum postanowiłem się z wami powitać. Jestem członkiem drużyny MDP w Rzeszotarach, interesuję się pożarnictwem, średniowieczem oraz Złoty Wiekiem Rzpolitej. Gram zarówno w zwykłe M&B jak i Ogniem i Mieczem (Rodzice kupili we Lwowie na wycieczce i teraz szukam całkowitego spolszczenia).Nad imieniem dość długo się zastanawiałem do gry, patrzyłem po róznych stronach i znalazłem sobie Jędrka (lub Jędrzeja jak kto woli). Cały czas się na początku biłem ze szlachtą w Smoleńsku no i uzbierałem sobie na ciężkiego dwu-ręczniaka hełm i pancerz husarski no i heavy huntera.
    SS -
    (click to show/hide)
    Jeżeli chodzi o ksiązki jakie lubię to powiem prosto z mostu : Sienkiewicz, Tolkien, Alfreda Hitchcocka, nowele Prusa i Konopnickiej a także i lekcjonarz mszalny Rok A,B i C.

Pozdrawiam Waćpanów
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2010, 10:25:42 wysłana przez |Swordsman| »
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    Odp: Czołem Mości Panowie!
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 03, 2010, 11:18:52 »
    Witaj,

W jakie gry grasz oprócz M&B?

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 03, 2010, 13:03:14 »
    Jeżeli chodzi o te gry to są to : CoD4:MW, Armies of Exigo, Anno 1602,1503, The Guild 2 + Piraci, Sid Meiers Pirate's, TES Oblivion + Knight's, itp. itd.

Offline J4ffarello

• Użytkownik
    • Lubię spam!
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 10, 2010, 15:40:05 »
    Serdecznie witam na forum!

Jeżeli chodzi o ksiązki jakie lubię to powiem prosto z mostu : Sienkiewicz, Tolkien(...)
    A więc mamy wspólnie zainteresowania literackie :)

(click to show/hide)

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 10, 2010, 21:53:02 »
    Alfreda Hitchcocka
    Jak widzę także lubisz Hitchcocka, wielkiego miszcza Alfreda Hitchcocka - mistrza stopniowania napięcia! Lubię jego filmy i nowele.

Witam serdecznie!

@UP:
    Trebron poszedł to teraz kolejny będzie spamował ludzi w powitaniach Szybkimi Setkami...

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 11, 2010, 10:55:00 »
    Siema :P
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 11, 2010, 11:25:36 »
    Witam i życzę miłego pobytu na forum.

Cały czas się na początku biłem ze szlachtą w Smoleńsku

Offtop: A nie widziałeś może spadającego samolotu?

@DOWN: Przepraszam, że tak napisałem, ale nie mogłem się powstrzymać :P
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2010, 20:07:24 wysłana przez Kolba »

Offline Nevader

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Nie masz pojęcia, czym jest Ciemna Strona."
    "Zgrzyt"
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 11, 2010, 16:45:37 »
    Ekhm... Kolba, po Tobie czegoś takiego się nie spodziewałem. :/ Ja sam nie jestem szczególnie wrażliwy na punkcie tego rodzaju uwag, ale sądzę, że czasem lepiej jest powstrzymać swój język, niż wszczynać jakąś niepotrzebną nikomu dyskusję. Potem jest płacz i zgrzytanie zębów oraz ciągłe prośby o "odpusty". ;P

Nowego użytkownika oczywiście witam, jak ten Helm, z otwartymi ramionami. ;D

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 12, 2010, 12:35:22 »
    Kolba niestety nie widziałem samolotu ale zdawało mi się że słyszałem huk wystrzału z samopałów ochrony.
    1: Wiejska dyskoteka czy koncert w filharmonii?  Raczej Wiejska Impreza.
    2: PKS czy PKP?  Żadne, ale jeśli już to PKS.
    3: Ich Troje czy Backstreet Boys? Co to za zespoły??
    4: Wielkie miasto czy wieś? Oczywiście, że wieś.
    5: Bezmyślny FPS czy gra logiczna? FPS zmieszany z elementami taktycznymi, logicznymi i moralnymi
    6: Dlaczego większość skrótów jest trzyliterowa? A co ja jakiś filozof czy co??
    7: Jakość czy ilość? Jakość bez dwóch zdań.
    8: Ulubiony superbohater? Można jaśniej? Jeżeli chodzi o jakieś batmany itp. itd. to żaden, ale jeśli chodzi o bohaterów z książek to Pan Longinus Powsinoga, herbu Zerwipludry z Psichkiszek.
    9: Najdziwniejsze słowo, jakie udało Ci się usłyszeć? Inteligencja
    10: A zdanie? Homo Sapiens jest inteligentnym gatunkiem rasy ludzkiej.
    11: Gdybyś był postacią z RPG jak wyglądałaby Twoja karta postaci? Jak żołnierz Gondoru. Gondor!!!
    12: Czy jesteś erotomanem? Oczywiście, że nie.
    13: Komu bije dzwon? Jeżeli ja nim dzwonię to dla trupa, ale jeżeli dzwoni poprzez pilot to na mszę.
    14: Wikipedia czy Nonsensopedia? Obydwie interesujące, lecz Wikipedia jest trochę bardziej przydatna.
    15: Dlaczego większość najaktywniejszych tematów pochodzi z subforum "Offtopic"? Bo ludzie nie gadają na temat ponieważ starają się wywinąć od krępujących odpowiedzi lub od prawdy.
    16: Co sądzisz o słowie "zapodawać"? Podawać piwo, napoje lub zażądać aby ktoś coś zagrał na instrumencie lub zaśpiewał
    17: Ulubiony Smerf? Nie oglądałem
    18: A Gumiś? Nie oglądałem
    19: Co wg. Ciebie się stanie 21 grudnia 2012? Zawali się dzwonnica w kościele w Rzeszotarach, stare babcie się zesrają z przejęcia, a ksiądz z rozpaczy zapomni o celibacie i zaprosi kolegów z seminarium i jakąś dziewkę na bukkaku.
    20: Najgłupszy opis GG jaki w życiu widziałeś? "Justin Bimber kocham cię!"
    21: Motto, jakim kierujesz się w życiu? Tradycja, honor i pomoc dla współplemieńców.
    22: Fantasy czy science-fiction? Fantasy
    23: Tamtam, tatatamtam, tatatamtam, tatatamtam - jaka to melodia? XD Khazad-dum Howarda Shora??
    24: Lenin czy Stalin? Jožčin Stalin mociarem se prisma
    25: Wierzysz w życie pozaziemskie? A czemu nie? Wierzę, jakem chrześcijanin.
    26: Gdy grasz w szachy/warcaby wolisz grać białymi czy czarnymi? Nie gram w szachy.
    27: Czy miałeś kiedyś uczucie Deja Vu? A co to jest??
    28: Czy miałeś kiedyś uczucie Deja Vu? Grrrr, błagam tylko nie double pytanie.
    29: Czy uważasz że któreś z tych pytań zawierało jakieś podteksty? Aaaaaaaaaaaaaa??
    30: Twój stosunek do emo? Wołami na pale, na Krym do Galer, Stos, Stryczek, Gotowanie w Smole Nadzianie genitaliami lub "dziurą ozonową na sztachetę, ....................................... ..........
    31: A do bL0g0w1c23K? Idioci, patrz pytanie 30.
    32: Wiesz co to są Bakłażany? Owoce
    33: A Rabarbar? Takie liście które dodaje się do drożdżowca.
    34: Ulubiony kot (kolor, rasa, konkretny osobnik, co tylko chcesz :) )? A może bć pies, bo koty to ja tylko grzebię pod ziemią??
    35: Jaki jest sens życia? Żeby z niego korzystać
    36: Ulubiona potrawa z jajek? <Głębokie zastanowienie i ogromna pustka w głowie>
    37: Ulubiony rodzaj orzecha? <Głębokie zastanowienie i ogromna pustka w głowie>
    38: Ulubiona drużyna piłkarska? <Głębokie zastanowienie i ogromna pustka w głowie>
    39: Rozwiń skrót CWKS. Centralny Wydział korupcji Samoobrony?
    40: Ulubione narzędzie mordu? Toster, siekiera, armatka ozdobna, róża do dupy, ............
    41: Doda czy Mandaryna? A co to jest??
    42: Ulubiony miś? Miś uszatek <Płacz i wzruszenie z powodu wspomnień>
    43: Dlaczego zUo rulezuje? Bo się analfabetyzm szerzy??
    44: Dlaczego czarne nie jest białe? Bo białe nie jest Czarne
    45: Ulubiona rasa z fantasy? Człowiek, Krasnolud.
    46: FrEaK czy l33t? WTF??
    47: 50 złotych jako niespodzianka czy stówa, gdy obiecują 200? W ryj dla zleceniodawcy i tysiak do kieszeni.
    48: Trzy rzeczy które zabrałbyś na bezludną wyspę. Barret kaliber 50 mm, amunicja, kamuflaż.
    49: Ulubiony smak czekolady Czekoladowy z orzechami.
    50: Ulubiony Pokemon? Nie oglądałem.
    51: Ideał kobiety? Ładna dosyć rozumna.
    52: Wyobraź sobie, że przez tydzień masz boską moc (jak Bruce ;-) ). Co przez ten czas zrobisz? Zmieniam swoje życie.
    53: Przyjmijmy, że we wszystkich tematach na forum są nowe posty. Który temat sprawdziłbyś najpierw? RES, WFAS, Galeria na stronę, The Last Days.
    54: Hot-dog czy hamburger? Nie jem takich świństw.
    55: Możesz dopisać 11 przykazanie do dekalogu, jak ono by brzmiało? Słuchanie się poprzednich przykazań nie jest obowiązkowe.
    56: Twój nick na kurnik.pl (jeśli masz ;) )? WTF??
    57: Sierp i młot czy czerwona gwiazda? Sierp i młot bardziej przydadzą się przy domu.
    58: Jaki masz dzwonek i tapetę (motyw) na komórce? White Screen of Death.
    59: Określ Siebie w trzech słowach. Idiota, Idiota, Czlowiek
    60: Od czego może boleć język? Od kolczyka lub od gorącego mleka.
    61: Pip? WTF??
    62: Reggae polskie czy zagraniczne? WT???
    63: Co byś zrobił, gdyby po przebudzeniu się okazało, że jesteś jedynym człowiekiem na świecie (inni zniknęli)? Pojechałbym na rowerze do Dubaju i skakał z tamtej wieży na główkę, aż ocena byłaby u sędziów 10.10.10
    64: Twój idol? Tolkien
    65: Co byś zrobił, gdyby po przebudzeniu stało się takie coś jak z filmu "Dnia Świstaka", czyli cały dzień od początku? OMFG wrzasnąłbym.
    66: Co byś zrobił, gdybyś mógł cofnąć czas? <Użytkownik z zamyślenia i ze zdenerwowania wyskakuje przez okno z drugiego pietra na główkę>
    67: Jak by to było, gdyby Ciebie nie było (na tym świecie)? Zastanawiałbym się jak trafic do Sródziemia (Tolkienowskiego)
    68: Co byś zrobił z 1.000.000$? Zaoszczędziłbym.
    69: Co by było, gdyby forum M&B nie było? Koniec Świata.
    70: Gdybyś miał umrzeć, a przed śmiercią mógł wykonać tylko jeden telefon - do kogo byś zadzwonił? Po proboszcza.
    71: Gdyby się okazało, żę święty Mikołaj ni istnieje, to co byś zrobił? <Użytkownik pomyślał, że Święty Mikołaj nie istnieje i się rozpłakał>
    72: Co byś zrobił, gdybyś po przebudzeniu zauważył że jesteś... kobietą? Popelniłbym samobójstwo, ponieważ boję się tego, że moje włosy będą długie.
    73: Co by było, gdybyś miał 40 GB RAMu? ;p OMG
    74: Znasz śp. Lodówę Center? Nie wiem co to jest.
    75: Co by było, gdyby nie było głupich pytań?  Koniec świata i porządek w internecie
    76: Na jakich forach (lub tym podobnych) bywasz, oprócz tego? Special Forca One
    77: Czy byłbyś gotów zabić człowieka? Nie
    78: Jeśli tak, w jakiej sytuacji? Gdyby mi się chciało srać a ktos grzałby kibelk za długo.
    79: Najpiękniejsza kobieta na świecie to... ................
    80: Gdybyś mógł być zwierzęciem, jakim chciałbyś być? Bykiem
    81: Najpiękniejsza/najlepsza/naj ogólnie rzecz, jaką zrobiłeś w życiu? Zorganizowanie turnieju Średniowiecznego ASG
    82: Samotność czy grupa? Nie mogę się zdecydować
    83: Jak powstał świat? Chack Norris wysrał kulkę.
    84: Najważniejsze dla Ciebie w życiu jest... głupota
    85: Najdziwniejsze miejsce, w którym zdarzyło Ci się zasnąć? Rusztowanie wokół komina 15 m nad ziemią.
    86: Co rozumiesz przez słowo "miłość"? Że wspólczesne znacznie różni się od dawnej.
    87: W co wierzysz? W Boga
    88: Czy jesteś przesądny? Nie
    89: Najpiękniejszy dzień w Twoim życiu? W którym raniony w trakcie ww turnieju strzałą z łuku w lewy bark.
    90: Kilka słów od Siebie. Ile mogę użyć słów.
    91: Najpiękniejsza kobieta na forum?Mało tu kobiet, a jak są to nie pokazują swoich zdjęć.
    92: Ulubione zwierzę? Byk
    93: Najważniejsza data w historii ludzkości? $))) lat p.n.e. kiedy to wynaleziono piwo.
    94: Wymarzony zawód? Strażak
    95: Znasz kogoś z forum w "realu"? Nie
    96: Mężczyzna czy kobieta? Jeżeli chodzi o moją płeć to Mężczyzna, ale jeżeli chodzi o płeć, która mnie interesuja to kobiety.
    97: Rzeczy, które chcesz zrobić w życiu, aby móc umrzeć z poczuciem, że wykorzystałeś życie maksymalnie. Zostać strażakiem i wyhodować synów, aby nazwisko przetrwało.
    98: Co sprawia że płaczesz? Wzruszenie
    99: Oceń w kilku zdaniach świat. Bardzo się rózni od świata opisywanego w gazetach.
    100: To już jest ostatnie pytanie, jakie zadam w ankietach, przynajmniej przez długi czas (to jest setne pytanie na liście wszystkich moich). Jakaś refleksja na temat moich ankiet? Dużo twoich pytań jest bezsensu lub ich nie rozumiem
    Ała