Nazwy są dokładnie takie same, jestem tego pewien, ponieważ użyłem przycisku F2, czyli grupowego nazywania przedmiotów. Prześwietliłem je jeszcze kilka razy i naprawdę nie mogę znaleźć błędu.
W grze wygląda to tak, że pokazuje się pancerz bez plecaka i moja postać jak biega, to ten pancerz nie lezy na niej, tylko jest sztywny, zupełnie jakby dodanie plecaka rozwaliło wszystkie jego animacje. Nie wiem, w czym tkwi problem.
EDIT: Chyba już wiem w czym tkwi problem, ale to tylko domysły - dałem opcję export static mesh, a chyba powinienem był dać "export rigged mesh". Zaraz to sprawdzę i napiszę, czy rozwiązałem problem.
EDIT 2: Miałem rację, zrobiłem export rigged mesh, nadpisałem pliki, są plecaki, wszystko działa ładnie, pięknie, module.ini nie było mi potrzebne :3 ponieważ właśnie przed chwilą to odkryłem, piszę tutaj o tym, być może ktoś jeszcze kiedyś będzie robił zbroję w częściach i w kilku różnych teksturach i meshach, to żeby wiedział, że przy eksporcie, trzeba zawsze dać w OpenBRF'ie "export rigged mesh" dla zbroi (prawdopodobnie dla broni też, a export static mesh dla budynków - ale to tylko moje domysły).
Fuck yea, jestem zajebisty, sam się szybko uczę nowych rzeczy bez niczyjej pomocy ^^