Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam wszystkich...  (Przeczytany 1100 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Witam wszystkich...
    « dnia: Października 05, 2007, 16:19:23 »
    Chciałbym sie ładnie przywitac bo w końcu od tego jest ten dział :P
    Będę tu teraz często zagladac aby w miarę możliwości pomagac i rozmawiac o coraz lepszej grze jaką jest M&B
    Mam też pytanie odnośnie strony... dzięki której tu trafiłem mianowicie czemu nie jest ona aktualizowana? (nigdzie wzmianki o tym na forum nie znalazłem. Może źle szukałem ale wole zapytac :) )
    To by było na tyle aa i w moim postach nie mogę pisac literki ci -(przez Radeona) więc proszę na to nie zwracac uwagi :>

Offline Emil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Witam wszystkich...
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 05, 2007, 16:25:30 »
    Witam & Siema. Heh, solidaryzuje sie z tobą w spawie denerwującej mnie literki "ci", eh te Radeony...
    No i napisz cosik więcej o twojej postaci: kim grasz, jak rozwijasz bohatera.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 05, 2007, 16:37:54 »
    Witam & Siema. Heh, solidaryzuje sie z tobą w spawie denerwującej mnie literki "ci", eh te Radeony...
    No i napisz cosik więcej o twojej postaci: kim grasz, jak rozwijasz bohatera.
    Nie sądziłem że kogoś może to interesowac (tak samo jak mój post :D ) ale skoro pytasz to gram aktualnie po stronie Swadianów
    na wersji 0.890 grałem po stronie Kheritów bo pierwsi złożyli propozycje ale jest to dla mnie beznadziejna nacja aktualnie bo AI konnych łuczników.... bez komentarza :D Level aktualnie nie wiem jaki mam :> coś między 30 a 40. Rozwijam go głównie na siłę. Bo skoro mam dodatkowo 3kompanów którym zwiększam resztę umiejętności takich jak np. surgery czy trade to ja nie będe na to tracił :P Dodam jeszcze jedną z zabawnych sytuacji kiedy oddział Rhodków zaatakował mnie po jednej z bitew i miałem 40% HP i jednego kompana żywego :D Nie chciałem sie poddac bo prawdziwy wojownik walczy do końca -lol Więc rzuciłem sie na wroga który miał około 40-50ludzi. Mo kompan zaraz po szturmie dostał z kuszy. A mnie jakimś cudem udało sie wybic wszystkich rhodoków (potega konia+lancy) Po walce zostało mi około 1HP ale wygrałem ^^

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 05, 2007, 16:42:06 »
    strona jest aktualizowana, tyle ze w roznych odstepach czasu : )
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 05, 2007, 18:07:07 »
    Teraz będzie częściej aktualizowana bo będę miał więcej czasu na M&B i na forum.

Witam pana Warriora.