Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mało RAMu lub pamięci wirtualnej  (Przeczytany 5844 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Mało pamięci wirtualnej
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 12, 2007, 19:58:39 »
    Dziękuje chłopaki za pomoc. (warrior fajny Avatar) To znaczy M&B chodzi mi dobrze (mam pełniaka hurra nareszcie) tylko przy bitwach rzędu 150 na 182,5:-) się to coś pojawia.

PS.Ni świetne spolszczenie bez niego nie mógł bym grać, ale anglika się uczę.

PPS. Wiem, że takie pytanie już było na forum, ale po prostu niech mi ktoś powie czy jeśli ściągnę sobie jakiegoś moda to skasują mi się postacie z wersji normalnej?
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2007, 20:02:19 wysłana przez Kasparus »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 12, 2007, 20:44:05 »
    Masz racje było.
    Postacie ci się nie skasują tylko nie będziesz mógł kontynuować nimi gry w modzie.
    Czyli jak instalujesz nowego moda musisz założyć nowego bohatera a postacie z innych modów zostaną
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2009, 22:09:28 wysłana przez Mat berserker »

Offline Kasparus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 13, 2007, 11:23:13 »
    Sławomir of Aaarghh teraz popatrzyłem w maks mam 768, ale w minimum miałem 364 chyba :-) (już zmieniłem, a pamięć mam krótką), zobaczę czy to coś da, bo jak mi się przy walce 24 na 3 rozkraczyło to myślałem, że ścianę pogryzę:-((((

Zaraz przetestuję...

No normalnie coś mnie weźmie i trafi... Gram, sobie gram, a tu nagle bitwa między mną, a Korsarzami. No to walczę i myślę ciekawe czy się rozkraczy? Mam nadzieję, że nie. Ahh, ale to człowiek głupi, wywaliło mi z gry do pulpitu i nawet żaden komunikat nie wyskoczył:-( Ustawię sobie na to 1024. Ale pewnie i tak na tym moim złomiszczu nie pójdzie:-( I 11 funtów w d**ę. EHH.

Dziękuję chłopaki po tym jak ustawiłem na to 1024 to M&B hule i jeszcze ani razu się nie wywalił:-) Dziękuję za pomoc.

Chłopaki jeszcze raz dziękuję za tą pomoc, fajna sprawa ustawiłem sobie na 2048 i teraz komp mi działa jak nigdy, nawet nie pokazuje się latarka przy przeglądaniu folderów:)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2007, 16:06:34 wysłana przez Kasparus »

Offline Koziol1990

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Mało RAMu lub pamięci wirtualnej
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 08, 2009, 21:59:58 »
    ja mam nastepujacy problem:d gra zjada mi 900mb pamieci wirtualnej i chodzi na 100% mozliwosci :( przez to gdy gram dlugo na laptopie to sie wylacza... moze ktos wie co zrobic?

Offline Diego

• Użytkownik
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 09, 2009, 14:07:35 »
    Dokupić ramu. Ewentualnie możesz zwiększyć rozmiar pliku stronicowania, ale to nie wiele pomoże.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!

Offline Faflon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 08, 2011, 13:43:27 »
    A jeżeli ja mam 2 GB ramu i nadal się zawiesza? to co najlepiej wpisać w te wartości? I jescze najlepiej, jakby ktos odesłał do tematu o modyfikacjach tego pliku boot.ini, bo podobno pomaga a nic nie moge znaleźć :(

Chdzi o Warbanda, ale nie bede zakładał nowego tematu do takiego czegoś :0