Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jakiw według was jest najwepszy antywirus? (wybierz płatny i darmowy)

Panda
    2 (2.6%)
    AVG
    14 (17.9%)
    Avast!
    22 (28.2%)
    ArcaVir
    0 (0%)
    Avira
    7 (9%)
    Kaspersky
    14 (17.9%)
    Microsoft Security
    0 (0%)
    NOD32
    13 (16.7%)
    Norton
    4 (5.1%)
    Inny
    2 (2.6%)

Głosów w sumie: 59

Autor Wątek: Najlepszy antywirus  (Przeczytany 2998 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adas22

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Najlepszy antywirus
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 29, 2010, 19:00:57 »
    Ja używam Nod32 , został wybrany przeze mnie po wielu testach innych podobnychprogramów - nie jest pamięciożerny za to jest skuteczny.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 29, 2010, 19:16:53 »
    Polecam ESET Smart Security na podstawie NOD`a
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline syo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 29, 2010, 20:03:44 »
    Płatny - Kaspersky
    Darmowy - Avira

Mądrym pomagać nie trzeba, głupim nie warto

Nie uciekaj przed snajperem, umrzesz zmęczony ;p

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 30, 2010, 00:39:58 »
    Używam obecnie Pandy, ale zaznaczyłem tylko płatny, gdyż darmowych raczej nie używam: Kaspersky. Wirus mi się zdarza raz na parę miesięcy, ale Kaspersky wychwytuje je najlepiej.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 30, 2010, 08:58:30 »
    Płatn - Kaspersky. Miałem go na okres próbny 3 miesięcy, b. dobry.
    Darmowy- oczywiście Avast! Mam go u siebie na 4 komputerach : 2 laptopach sióstr, na kompie taty i moim i jak na razie również spisuje się rewelacyjnie.

Offline Diseant

• Użytkownik
    • GG - 496616
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 30, 2010, 10:27:47 »
    Płatny - NOD 32
    Darmowy - Avira

Dlaczego NOD? Otóż porównując wiele antyvirusów, okazuje się jednym z najlepszych płatnych antyvirów na rynku w rozsądnej cenie.

Dlaczego Avira? Program w pełni darmowy, z czego jest jednym z najbardziej stabilniejszych. Wykrywa bardzo dużą ilość wirusów.

Chciałbym jeszcze dodać, iż z darmowych polecam COMODO. Jest to zestaw: antywirus, firewall oraz internet security. Program w pełni sprawny i działa bardzo dobrze. Błyskawiczne wykrywanie zagrożenia jest jego specjalnością. Zapytania Firewall o przejściu na podane IP jest bardzo przydatne w celu uniknięcia ataku.

Pozdr.
    CZOKOKABRA!! Oh yea - I'm back :D

"Windows jest jak winda, Linux jest jak schody. Może i windą jest szybciej i wygodniej, ale schody nigdy się nie zepsują."

Zapraszam do DropBoxa (inna maszyna). Otrzymasz 250 MB EXTRA!!

Offline krzysioo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 31, 2010, 13:20:30 »
    Używam Avasta i jestem z niego w pełni zadowolony. Dla pewności zainstalowałem też kiedyś NOD'a ale nie znalazł nic nowego, więc zostałem przy Avaście.

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 31, 2010, 14:23:10 »
    Dawno, dawno temu ..jeszcze jak winzgroza gościła na moim dysku nie uzywałem żadnego antywirusa. Najlepszą ochrona komputera przed wirusami jest rozwaga użytkownika oraz dobry program antyspyware..(polecam darmowy Spybot Search and Destroy). Koledzy powyżej piszą o dobrej wykrywalności Avasta czy Aviry...prawda jest taka ,że te antywirusy bardzo nadinterpretują traktując  niegrozny soft jako trojana czy worma..dlatego są darmowe. Z kolei płacąc za licencje przereklamowanego nadinterpretora Kasperskiego ..zastanówmy się nad alternatywą..jaką jest leciutki i obecnie chyba najlepszy na globalnym rynku..NOD. Życzę miłego testowania)).

Jeszcze zapomniałem dopisać..jezeli nie używacie antywira i chcecie przeskanować system od czasu do czasu ...polecam darmowy skaner Cureit,..REWELACJA dla winzgrozy.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2010, 14:27:20 wysłana przez harryangel »
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 31, 2010, 20:19:43 »
    Miałem Avasta ale usunąłem bo lagował mi cpu.Aktualnie mam Noda który laguje mi przez chwile co dziennie gdy aktualizuje sobie bazę danych wirusów a tak po za tym to wszystko w jak najlepszym porządku.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 05, 2010, 14:41:58 »
    Ja polecam ze swojej strony Norton Internet Security 2010. Może i kosztuje, ale na prawdę wszystko wyłapuje i nie muli. Korzystałem też z Nortona 2009 i też polecam;)

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 09, 2010, 08:59:32 »
    Ja nie używam wcale podwód niechce mi się ściągać a na necie tylko gram rzadko coś ściągam i jest dobrze.Ps na starym kompie miałem 4 tys wirusów i grałem dalej ale troch muliło.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 09, 2010, 10:19:43 »
    Płatny : NOD32 - nie muli kompa i wszystko wyłapuje. Inne Nartony czy Kasperskie strasznie mi muliły kompa.
    Darmowy : AVG - według mnie najlepszy, dopóki nie kupiłem NODa używałem Avasta, Aviry, AVG i wielu innych jednak AVG był najlepszy !

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 09, 2010, 12:11:20 »
    Jak dla mnie Nod 32 i kaspersky najlepsze. Norton jest słaby, jak robił się skan to ze 4 godziny, a kaspersky czy nod  to w godzinke ;]
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 10, 2010, 00:13:36 »
    Ja używam Immunet Protect.... zajmuje mało miejsca i nie muli kompa :)