Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witajcie!  (Przeczytany 1608 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hunn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witajcie!
    « dnia: Lipca 28, 2010, 18:36:56 »
    Hmm od czego by tu zacząć? Nazywam się Dawid mam 16 lat, mieszkam na Dolnym Śląsku w miejscowości niedaleko Legnicy i od nie dawna gram w M&B. Na to forum trafiłem przez przypadek zachęcony możliwością moddingu. Z samym moddingiem gier spotkałem się dużo wcześniej modując grę gothic pewnie niektórym znaną. No cóż czas leci trzeba było przerzucić się na nowszą pozycje. Wybrałem M&B ze względu na duży otwarty świat, swobodę działania i to czego brakowało mi w gothicu wielkich bitew! Dobra zrobię taki offtop, ale przydałaby mi się osoba która wytłumaczyłaby mi podstawy, wiem że na forum są tutoriale, ale jednak mało z nich zrozumiałem, chociaż czytałem je wielokrotnie, mam też kilka nurtujących mnie pytań, których możecie się spodziewać w najbliższym czasie(jeżeli oczywiście sam do tego nie dojdę:]). No to tyle jeżeli ma ktoś trochę czasu i chęci, aby wprowadzić mnie w modding M&B byłbym wdzięczny, ponieważ wiąże z tą grą duże nadzieje.:)
    GG: 6484332

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Witajcie!
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 28, 2010, 20:03:24 »
    Ave! Tyle na ten temat :) I napisz więcej o sobie.

Offline Hunn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 28, 2010, 20:46:52 »
    Tylko co mam napisać?

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 28, 2010, 21:09:57 »
    Wsio co Ci na myśl przyjdzie :)  Może lubisz wiejskie klimaty (tak jak ja)?? Jakiej muzyki słuchasz?? Jakie księgi czytujesz?? Jakież to zacne filmy, raczysz się oglądać, jaśnie Panie?? ;)

Offline Hunn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 28, 2010, 22:48:58 »
    Z muzyki słucham rapu, trochę Hip-Hopu Firma i te sprawy ]:>, książki różnie lubię czytać podręczniki do historii(xD), a tak na serio to takie historyczne, bądź oparte na historii, ogólnie interesuję się historią, moje ulubione epoki to średniowiecze, Złoty wiek(potęga Rzeczpospolitej) i II wojna św. Oglądam różne filmy, najbardziej lubię oglądać  horrory, thrillery, kryminały trochę fantastyki też nie zaszkodzi;) I chyba tyle o mnie jeżeli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej zadawajcie pytania.:)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 28, 2010, 22:56:51 »
    Firma? Proszę, nie chodzisz po ulicy i nie krzyczysz "JP na 100%!!!". Bo "Te sprawy" to zbyt wymowne (nie jesteś analfabetą, to chyba nie) :D

A w mieście mieszkasz czy na wsi?? Jakieś zwierzęta? Masz kumpla kinder-metala??

Wybacz ciekawość, ale na razie tylko ja witałem i nikt nie wyręcza mnie w pytaniach :)

Offline Hunn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 28, 2010, 23:02:11 »
    Nie nie biegam po ulicy krzycząc JP na 100%:))
    No mieszkam z kilometr od miasta, więc jestem w nim praktycznie codziennie( moja miejscowość jest nawet w Wikipedii XD) No mam 2 psy i 2 koty. Tak mam kumpli metali chcesz to Cię zapoznam:)). No właśnie to dziwne, że nikt więcej ni pisze:). Piszcie ludzie!

Offline Shadlley

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 29, 2010, 02:25:12 »
    Witaj.

Masz jakieś konkretne hobby? Jesteś twórczy(malowanie, pisanie opowiadań, rzeźbiarstwo itd.)? Jaki jest Twój ulubiony gatunek gier komputerowych?

Offline Hunn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 29, 2010, 07:30:19 »
    Moim hobby jest historia i militaria(właśnie idę do klasy wojskowej). W poprzedniej grze którą modowałem byłem level designerem czyli kimś od upiększania świata i wstawiania tam pewnych pierdółek. Chyba nieźle mi to wychodziło bo byłem rozchwytywany:).Grywam w różne gry obecnie gram oczywiście w M&B, lubię też gry z serii Call of Duty, Hidden & Dangerous i ogólnie o tematyce wojennej. Ale nieraz trzeba odskoczyć od wojaczki dlatego gram również w cRPG np. gothic, M&B itd.

Offline mocher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 29, 2010, 10:30:49 »
    Witaj na forum, mam nadzieję że poczynisz wiele szlachetnych modów!

Co do pytań: Lubisz sport? W jakiej dziedzinie modowałeś gothicka? Tzn. modeling, texturing, skrypting? Lubisz Trebrona (to oczywiście pytanie retoryczne, nikt go nie lubi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD)?

No dobra to ostatnie pytanie to był żart nie, odpowiadaj na nie bo spuścisz na siebie jego gniew!!! BUAHAHA!

PS:
    No właśnie to dziwne, że nikt więcej ni pisze:). Piszcie ludzie!

Oj, nasz nowy kolega aż się prosi o zestaw pytań Trebrona... :D

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 29, 2010, 10:37:18 »
    Nie wspominaj o tych pytaniach. Już ich nie dam. Chyba, ze ktoś szczerze poprosi :)

Offline Hunn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 29, 2010, 11:59:49 »
    Tak lubię sport, zwłaszcza piłkę nożną. Tak jak napisałem w gothicu byłem level designerem czyli spacerzystą jak kto woli. Czytałem trochę o tych legendarnych pytaniach Trebron'a i chyba bym im nie podołał:).

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 29, 2010, 12:01:36 »
    Nie są legendarne :P Kilka osób je pamięta. Bój się "Szybkiej Setki" z którą lubią wpadać. Chociaż ktoś już był hardkorem i pokonał trzysta pytań.

Offline Hunn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 29, 2010, 12:07:39 »
    No mam szczęscie, bo do mnie z tą "szybką setką" nie wpadłeś. :]

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 29, 2010, 12:35:15 »
    Witam

Grasz może w gry strategiczne? A może w RTS'y?