Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wgrywanie Patchy  (Przeczytany 2636 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ferumn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wgrywanie Patchy
    « dnia: Lipca 28, 2010, 11:07:18 »
    Mam pytanie bo nigdzie nie znalazłem a mianowicie w jakiej kolejności należy wgrywać patche... czy np. jak mam patcha 1.110 to mogę wgrać najnowszego patcha ? (1.127) czy muszę wgrywać patche po kolei i czy najnowszy patch zawiera poprawki które były w poprzednich. Jeśli temat już był to proszę o skierowanie.

Offline p40r

• Użytkownik
    Odp: Wgrywanie Patchy
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 28, 2010, 11:20:44 »
    Ja zainstalowałem od razu wersję 1.127 (Wcześniej miałem wersję 1.113). Sądzę, że w każdym patchu jest zawarte to co było w poprzednich plus coś nowego/jakaś poprawka- Ja tak myślę.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2010, 11:25:25 wysłana przez p40r »

Offline Ferumn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 28, 2010, 11:28:52 »
    Przynajmniej tak powinno być ale coś mi się wydaje że jak wgram patcha 1.127 który zajmuje 65 mb nie otrzymam takiego samego efektu gdybym instalował patche po kolei gdzie patch 1.111 zajmuje 95 mb

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 28, 2010, 13:08:00 »
    Mi tam Steam wszystko po kolei aktualizował, więc radzę się zabrać po kolei.

Arcyliszu, a w Sacred grałeś? :p
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2010, 19:43:55 wysłana przez Zizka »
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 28, 2010, 14:44:07 »
    Wcale nie trzeba wszystkich patchy po kolei ściągać i po kolei instalować. "If you have Mount&Blade: Warband version 1.1 or above, you can upgrade your game to the latest version using the patch. Please use one of the links below to download it (~67 MBytes)." Czyli jeśli masz przynajmniej wesję 1.1 (a skoro masz 1.110 to spełniasz warunek) to możesz od razu najnowszego patcha zainstalować i nic nie tracisz. Do tej pory nie spotkałem się z grą, gdzie trzeba po kolei każdy patch jaki tylko się pojawiał instalować, przecież to głupie.