Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Questy  (Przeczytany 3012 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Torque

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Mały Głód
      • Eclipse
    Questy
    « dnia: Września 03, 2006, 16:08:47 »
    Dzis zauwazylem ze na stronie brakuje opisow dwuch questow zlecanych przez merchantow. Nie wiem czy ktorys z redaktorow strony trafil na nie w grze (mysle ze tak) ale wypada je opisaci dodac do strony.
    Otoz, pierwszy to misja polegajaca na wyeliminowanie grupy troublesome_bandits, ktorzy sa widoczni odrazu po wyjsciu z miasta na mape swiata. Przeciwinicy to nic specjalnego, zwykla banda zbojow ktorzy sie kreca po swiecie, ale i nagroda nie za wyskoka.
    Drugi, ciekawszy polega na uwolnieniu corki przyjaciela merchanta, schwytanej przez bandytow. Dostajemy kase na okup, cynk gdzie bandyci przebywaja i obietnice zaplaty za przyprowadzenie jej spowrotem. Po spotkaniu z bandytami mozemy zaplacic kase i odebrac dziewke, lub poprostu im nakopac.
    To tyle,
    pozdrawiam.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Odp: Questy
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 03, 2006, 16:50:24 »
    No wiesz, żaden z redaktorow bogiem nie jest. Zwłaszcza, że ten artykuł Menda robił sam. Być może nie dostal takich questów, być może je przeoczył. Dzieki za zwrócenie uwagi. Zmiany zostana wprowadzone w apdejcie, który już niedługo :)

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 03, 2006, 20:50:41 »
    Ziom nie pomyslalem, mogl sie zapytac, te questy dostaje sie jak jest sie swadianem :)

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 04, 2006, 16:34:18 »
    Ziom nie pomyslalem, mogl sie zapytac, te questy dostaje sie jak jest sie swadianem :)

Nie prawda, questa mozna dostac zarowno jak sie jest Swadianem i Vaegirsem, whatever.

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 04, 2006, 17:26:03 »
    Wiec odwoluje to co powiedzialem, skoro jestes pewny :P Ja nigdy V-kiem nie gralem ;) No ale niewazne

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 04, 2006, 17:29:50 »
    Tak btw Covall to wypowiedź Torque dotyczyła artykułu Questy, a nie twojego N00b Poradnika. Faktycznie powiem Mendzie, żeby wprowadził tę poprawkę. Przy nastepnym update będzie edit.

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 04, 2006, 17:34:01 »
    Tak btw Covall to wypowiedź Torque dotyczyła artykułu Questy, a nie twojego N00b Poradnika. Faktycznie powiem Mendzie, żeby wprowadził tę poprawkę. Przy nastepnym update będzie edit.

Przeciez wiem czego dotyczyla, ale ja po rpostu myslalem ze te 2 questy sa tylko dla S-ków a menda nie gral S-kami, ale cos mi sie pomylilo i w ogole nażarłem sie kebabu i mi sie cos wali pod kopula.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 04, 2006, 17:35:11 »
    Menda nie grał Vaegirami :)

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 04, 2006, 17:54:12 »
    Menda nie grał Vaegirami :)

hah no to gratuluje mu ze nie zauwazyl tych dwoch questow :D

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 05, 2006, 19:17:37 »
    masakra, rozumiem go bo ja nie gralem nigdy swadianami kiedys i myslalem, ze nie ma miedzy nimi roznicy ;]