Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rebelia Nordyccka  (Przeczytany 1543 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JestemSzatanem

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Rebelia Nordyccka
    « dnia: Lipca 23, 2010, 21:14:33 »
    Otoz mam problem jestem wasalem jakiegos tam poszukiwacza i podbilem cala ziemie tego krola co chce go wywalic z tronu mam 6 na 20 lordow tego krola i co dalej?

Offline Cocher

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Rebelia Nordyccka
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 23, 2010, 21:39:18 »
    Chyba się nie da,zresztą tej misji nie da się zakończyć od taki mały bug:P
    Look over your shoulder, ready to run.
    Like a cleveland pitch, from a smoking gun.
    I am the game and I make the rules.
    So move on out here and die like a fool.
    Try to figure out what my moods gonna be.
    Come on over sucker, why don't you ask me?
    Don't you forget that the price you can pay
    Cause I am the game and I want to play....

Offline JestemSzatanem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 23, 2010, 22:01:47 »
    ja niemoge ta gra jest taka zbugowana boze... jest na to jakis patch?mam taka swietna postac a odchodzic niechce co moge zrobic?

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 24, 2010, 08:56:30 »
    Znaczy, że rebelia jeszcze trwa(jednostki są na czerwono)? Podbij wszystkie zamki i miasta, każdą spotkaną żółtą jednostkę ze sztandarem (lord/król Nordów) bij albo przekonuj do swoich racji, aż w końcu sie uda. Miałem raz kiedyś, że pod koniec rebelii dla Bastarda został zielonym tylko 1 lord z wojskiem... nordyckim (pojechał do Nordów i zakupił, nie wiem, za co, kilku chłopów nordyckich i przyjechał z nimi pod wioskę... po jego pokonaniu było porebelii. Co najciekawsze, Bękart wrzasnał "NO STRING!" i zadanie miałem kontynuowane, mimo, że był królem, a Vaegirzy zzielenieli pod jego przywództwem. Jedyny spoisób na pozbycie się takiego zadania to powiedzenie mu (jak go odnajdziemy, co potrwa 2-3 dni), że nei damy rady. Relacje spadną o 3 pkt, ale królem pozostanie. Ta gra ma bugi, ale sposród gier wydanych przez Paradox Entertainment/Interactive jest jedną z najmniej zabugowanych gier (nie wyłącza sie w trakcie;) ).

Offline JestemSzatanem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 24, 2010, 13:29:07 »
    wszystko na czerwono ale lordow szukam po calej mapie nawet pokusilem sie o uzycie koda ctrl+t i lipa!

Offline matigeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 24, 2010, 13:43:31 »
    Pytałeś Lethwina jak postępy? Moze odczekasz kilka dni? Czy Nordowie mieli jakieś wojny oprócz zwalczania Twojej rebelii?

Offline Nordycki Huskarl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 24, 2010, 18:13:11 »
    Mi się udało tylko wykonać rebelie w swadii i khergitów i tam po przejęciu wszystkich miast i zamków + prawie wszystkich lordów po jakiś 2 dniach pojawiała się wiadomość że pokonano nację i Q wykonane :)

Ale nordami nie próbowałem i nie wiem czy na 1.011 jest ten bug.Podbij wszystko i poczekaj kilka dni taka moja mała rada ;)
    Paweł rządzi.

Offline gregor4554

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 04, 2010, 20:12:25 »
    ja podbiłem nordów rebelią musisz mieć więcej lordów tak podejrzewam ja miałem około 13 lordów i podbiłem wszystkie zamki resztę lordów wziąłem do niewoli i po 2 dniach się udało

Offline matigeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 04, 2010, 20:36:58 »
    Ilośc lordów nie ma znaczenia, chodzi tylko o to, aby całą frakcja (brak zamków i miast, brak lordów prowadzacych armie) zostałą wyeliminowana. tyczy sie rebelii oraz każdego innego podboju.

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 05, 2010, 16:40:58 »
    Ilośc lordów nie ma znaczenia, chodzi tylko o to, aby całą frakcja (brak zamków i miast, brak lordów prowadzacych armie) zostałą wyeliminowana. tyczy sie rebelii oraz każdego innego podboju.

Dlatego musimy czekać tak długo na komunikat o tym, że frakcja padła. Gra daje ostatnią szansę lordom NPC by odbili swoje ziemie.