Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem przy zmienianiu mapy  (Przeczytany 1350 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bicmac123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem przy zmienianiu mapy
    « dnia: Lipca 23, 2010, 17:43:31 »
    Witam! Mam problem z warbandem w multi.Otóż, gdy właczam grę wszystko ok dopiero gdy się zmienia mapa na serwerze wywala mnie i pisze: program " mount&blade ...  przestał działać" Mam Vistę.

Offline krzysioo

• Użytkownik
    Odp: Problem przy zmienianiu mapy
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 23, 2010, 19:11:28 »
    Na Viście miałem tak samo. Reinstalka gry pomogła.

Offline bicmac123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 26, 2010, 11:18:57 »
    Jak odinstalować totalnie bo jakoś się zapisuje postać - nick, sztandar , twarz , save gry, ulubione serwery.Odinstalowałem w steamie i na kompie i nadal nie pomaga...

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 26, 2010, 13:52:37 »
    Do odinstalowania programów czy gier , używaj Revo Uninstaller lub You Uninstaller . Te programy wyczyszczą wszelakie pliki jak i wpisy w rejestrze .
    Jeśli już odinstalowałeś to z poziomu windowsa to ręcznie w "wyszukaj" , odnajdź resztę plików .Możesz także ręcznie przeszukać klucze rejestru , lecz jest to ryzykowne dla przeciętnego użytkownika , tak więc użyj CCleaner .
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline bicmac123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 28, 2010, 22:03:35 »
    Nie pomogła reinstalka.Wiecie może czy to może być sprawka pamięci wirtualnej bo mam ustawione tylko na 4000 mb.A mój sprzęt: Pamięć ram . 2.00 GB.        Procesor:Pentium(R) Dual-Core CPU

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 29, 2010, 12:51:44 »
    Nie pomogła reinstalka.Wiecie może czy to może być sprawka pamięci wirtualnej bo mam ustawione tylko na 4000 mb.A mój sprzęt: Pamięć ram . 2.00 GB.        Procesor:Pentium(R) Dual-Core CPU

Dobrze jest ustawione , tzn. na standardzie . Zawsze pamięć wirtualna jest 2 razy większa od fizycznej .
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 30, 2010, 19:34:44 »
    Hej, mam podobny pomysł, jedyna różnica jest taka, że przy każdej zmianie mapy zamiast wywalania mnie do Windowsa, wywala mnie z serwera. Zanim znów mogę dołączyć muszę odczekać kilkanaście sekund, bo inaczej piszę, że mój profil jest używany.

Ma ktoś może jakieś rozwiązanie ?

Offline bicmac123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 30, 2010, 22:36:01 »
    @up chyba problem a nie pomysł

może tobie re-instalka pomoże.

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 31, 2010, 03:51:05 »
    Tak problem, nie pomysł :-) spieszno było mi do gry, stąd przejęzyczenie.

reinstalka nie pomogła, reinstalka niestety nie jest lekiem na całe zło.