Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Iron Launcher "M&B nie jest zainstalowane na twoim komputerze"  (Przeczytany 1348 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agrest

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Valamis PL dla obcokrajowców
    "M&B nie jest zainstalowane na twoim komputerze". Ten komunikat wyświetla mi się po uruchomieniu Iron Launchera. Próbowałem m.in. zrobić skrót i dodać -config na końcu linijki, ale nie pomogło. Wolałbym by przeinstalowanie M&B było ostatecznością, bo mam już tam tyle modów i wprowadzonych zmian ( m.in. Panoramic mod), że powtórzenie tej żmudnej roboty wprowadzania ich napawa mnie lękiem. Poza spolszczeniem M&B nie wprowadzałem zmian w pliku data.

PS Mod do którego potrzebuję IL to m.in. Giants vs Dwarves.

EDIT: A niech to! Pomyliłem działy! Powinno być w pomocy o modach...To forum jest tak świetne, że nie można usuwać własnych postów ;/

EDIT 2: Ale fajnie. Wątek przeczytany 14 razy i nikt nie odpisał! Nie pogram sobie, wakacje mijają...

Radzę Ci przeczytać regulamin, bo chyba jeszcze tego nie zrobiłeś... Tak więc, kolory są zarezerwowane dla administracji.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2010, 18:21:34 wysłana przez proud »

- Premierze, inwigilują obywateli! - Przecież widzę!

Offline Wruż_Tadeusz

• Użytkownik
    Odp: Iron Launcher "M&B nie jest zainstalowane na twoim komputerze"
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 29, 2010, 16:38:58 »
    DUPA

OST
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2010, 18:21:54 wysłana przez proud »

Offline Agrest

• Użytkownik
    • Valamis PL dla obcokrajowców
    Odp: Iron Launcher "M&B nie jest zainstalowane na twoim komputerze"
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 07, 2010, 16:32:06 »
    Ahahahah XD. Ten gościu mnie rozwalił. Jakiego to było koloru? To forum jest coraz gorsze. Nie dość, że nie można już usuwać własnych postów to łże-elita zabrała wam kolory.

- Premierze, inwigilują obywateli! - Przecież widzę!