Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WŁASNY SZTANDAR  (Przeczytany 1312 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline login095

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    WŁASNY SZTANDAR
    « dnia: Lipca 18, 2010, 20:53:45 »
    Cześć! Jestem tu nowy i to mój pierwszy post. I mam pytanie, a mianowicie jak zdobyć własny sztandar? Nie znalazłem podobnego wątku na forum. Proszę o pomoc, albo przekierowanie do podobnego wątku jeśli taki istnieje.

btw. mam 14 poziom jeśli to coś pomoże

Offline Claster

• Użytkownik
    • AC/DC!
      • Anty bieber
    Odp: WŁASNY SZTANDAR
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 18, 2010, 21:07:14 »
    Zależy w jaki moduł grasz. W większości trzeba zdobyć odpowiednio dużo punktów renomy
    AC/DC! Metalica! A nie jakiś Bieber!

http://www.anty-bieber.pl/news.php

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu :)

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 18, 2010, 22:00:00 »
    Musisz mieć lenno w swoim posiadaniu, nieważne czy zostanie Ci ono nadane przez jakiegoś władcę, czy wydrzesz Je komuś siłą ;)
    Sztandar możesz również odpowiadając na początku gry, że twój ojciec był szlachcicem.

Offline login095

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 19, 2010, 02:16:27 »
    Dzięki! Już mam lenno i sztandar :) Lenno dostałem od króla. Mam już wioskę nawet :) Jeszcze raz dzięki za pomoc. Myślę, że temat można już zamknąć