Też nie ufam jakoś specjalnie statystykom. Nie raz widzę jak serio nieźli gracze przegrywają tylko z powodu teamu, który po 2 minutach jest chudszy o połowę. Nie rozumiem do końca jak to jest możliwe, że gdy na zegarze jest 13:30 jest już 0<6 dla wroga, no ale bywa i trzeba się pogodzić.
Szlag by to... a liczyłem że WZ-111 zajmie miejsce mojego ostatniego, dziesiątego premium w kolekcji. No cóż, muszę rozszerzyć listę. ^^
A teraz zgłoszenie:
Nick w WoT: Alkhadias
Ilość stoczonych bitew: 2942
Zgłaszane czołgi VI tieru:- VK3601 H- 116%
- VK3001 P- 75% (wystarczy kupić)
- VK3001 H- 75% (wystarczy kupić)
- Amx 12t- 100% (W razie co odkupię, bo sprzedałem)
- Dicker max- 100%+*
- KW- 1S- 100% (tutaj max 100% będę miał bo nie lubię ruskich maszyn. Chyba że załogę z Churchilla da się wsadzić)
- Typ 62- 100%+
Zgłaszane działa samobieżne IV tieru:- Grille- 75%+ (To samo co Luca)
* stawiam plusa tam gdzie wiem, że do startu turnieju skill urośnie, ale nie wiem na ile.
EDIT:
Najchętniej pojadę VK3601H, Typ 62, D. max.
VK3601 H- gdyż mam jako takie obycie na tym czołgu i go lubię. Dobrze mi się nim steruje.
Typ 62- Ponieważ ten czołg ma potencjał. Rusza się podobnie do starszego brata, którym mam równie spore obycie co Niemcem. Do czasu turnieju czołg będzie objechany i gotowy.
D. max- Wbrew pozorom dobrze się nim jeździ, nawet bardzo. Działo 10.5cm może się przydać. Kw, czy KW 1S są na dwa strzały. W statystykach mam mały % winów, ale też mało bitew, no i za resztę teamu nie odpowiadam. ;) Do czasu turnieju będzie oblatany.