Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband 1.126 patch i wywalanie z gry.  (Przeczytany 4500 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tiomor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Warband 1.126 patch i wywalanie z gry.
    « dnia: Lipca 16, 2010, 14:47:38 »
    Heja!

Na poczatek sie zapytam... w ogole patch 1.126 wyszedl czy ja poprostu gdzies lewa wersje znalazlem?:D Glowna strona m&b niestety mi nie dziala... mam tylko piekny napis Eureka!

Wracajac do problemu:
    Gierka ciagle mi sie wykrzacza po zainstalowaniu tego patcha. Reinstall za cholere nie pomogl niestety. Tak samo rozpoczecie nowej gry i proby w "wlasnej bitwie". Problem polega na tym ze gdy tylko wejde do bitwy i chwilke pobiegam(ze staniem nie sprawdzalem:D) lub wejde do jakiej kolwiek lokacji zamek/tawerna itp. Gierke poprostu wywala do pulpitu. Zeby bylo zabawaniej, biegajac po mapce tego problemu sie nie uswiadczy.

Pol biedy jakby to sie dzialo od czasu do czasu, ale takie urozmaicenie gierki mam za kazdym razem...

Offline expassion

• Użytkownik
    Odp: Warband 1.126 patch i wywalanie z gry.
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 23, 2010, 11:16:11 »
    Dołączam się do problemu, tyle że mniej więcej (na szczęście raczej mniej) to samo dzieje się u mnie na paczu 1.127... Bardzo frustrujące i uciążliwe - gra przestaje działać jedynie w bitwach gdzie przeciwnika jest 120 wzwyż (niezależnie jaki będzie rozmiar bitwy bo na 30 i 150 wyłącza się równie często). Da się coś z tym zrobić, czy nie wiem czekać na kolejnego patcha jeśli będzie?

Offline Waski93

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 24, 2010, 10:00:43 »
    Macie oryginalne M&B ?? Jeśli tak to patche śię chyba same aktualizują. I wtedy nie wiem co jest grane.
    Jeśli jednak macie pirata to przy Patchowaniu musicie uwzględnić to, że powinniście przed zainstalowaniem patcha 1.126 czy 1.127 poprzednie wersje 1.112, 1.123 (nie wiem czy to wszystkie tylko takie widziałem), a jeszcze 1.124 ;D
    Dopiero, gdy macie zainstalowane te patche, instalujcie wasze (1.126 i 1.127) oczywiście w kolejności :D Jest tu pewna zależność plików (przedmiotów, ewentualna likwidacja bugów lub też częściowe zmiany dialogów).
    Z tego też względu, gdy wy nie macie poprzednich patchy, brakuje wam plików, które są niezbędne do działania gry i to może być problem wywalania do pulpitu.
    Pochodzę z dalekiego kraju, przybyłem do Calradii w poszukiwaniu sławy, pieniędzy i władzy .....
    Służę Nordom. Jam wasal Ragnara....
    Jarl Matthew I

http://www.youtube.com/watch?v=Gkg88Mw5xJw

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 24, 2010, 12:18:17 »
    Jak macie steama to wam samo zainstaluje.

Offline expassion

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 25, 2010, 08:27:35 »
    Nie, to nie jest nic związanego z patchami. Co ciekawsze właśnie odkryłem, że gra działa bez zarzutu na DX7 :/ A komputer mam wystarczająco dobry, żeby gra 'poszła' na wysokich.

Offline Drwalu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 29, 2010, 14:35:49 »
    No ja dołączę się do pytania, lecz mój problem powstał po zainstalowaniu wersji 1.130. Zainstalowanie v.1.131 też nie pomogło. Przed tą wersją wszytko było pięknie, a teraz przed samym grunwaldem gra wyłącza się po około 1-2 minutach grania. Mam oryginalnego M&B Warband. Przeinstalowanie też nie pomogło. Proszę pomocy.
    Teraz się zmieniło i gra wywala jak kogoś zabije w multi.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 29, 2010, 16:11:20 wysłana przez Reynald »

Offline Lamarr

• Użytkownik
    • Znowu zacząłem grać...
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 29, 2010, 13:02:06 »
    Heh ja też się dołączę do pytania.

Mam ten sam problem że jak wejdę na bitwę gracza to jak trochę pobiegam to mnie wywala a już najgorzej jest z MP bo jak biorę opcję dołącz to mnie od razu wywala.
    W Warbandzie znany jako Sujo

Tak samo w OiM:DP

Gram również w Chivalry:Medieval Warfare

Offline Pitersssss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 10, 2010, 13:44:49 »
    No ja mam też coś takiego. Tylko że u mnie to nieważne czy wczytasz czy zaczniesz nową grę, wyłącza się po minucie.