Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Powitanie  (Przeczytany 909 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arsene

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Powitanie
    « dnia: Lipca 13, 2010, 18:26:02 »
    Na forum siedzę już od jakiegoś czasu, ale jakoś wcześniej nie zauważyłem tego działu. Coś o mnie

Arsene, niewielkie miast (ok45k mieszkańców) w centrum polski, lat 15 (styczeń), sporo zainteresowań. Gram w bitewniaki (figurki), RPGi (papierowe, nie na PCtach), ASG etc. Często tu przejawia się pytanie o czytane książki - różnego rodzaju militarystyczne (?), wspomnienia z czasów IIWŚ, czasem coś o uzbrojeniu czy snajperstwie, zdarza mi się dość często sięgać także po fntastykę, kryminały, horrory, etc. Aktualnie czytam "Potop" H. Sienkiewicza ;] Słucham polskiego rapu [OSTRy, Eldo, Łona&Webber etc.), gram w M&B, warband mi nie pójdzie pewnie na laptopie. W wolnej chwili staram się robić swojego moda do gry ;] Jak ktoś chce się przyłączyć niech daje znać. To chyba wszystko, co powinniście wiedzieć o mnie :P Kolejny post nabity, hahaha! W razie pytań, proszę pisać.
    SHOGUN MOD FAN!

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Powitanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 13, 2010, 21:38:55 »
    Witam! Witam!
    Kolejny post nabity, hahaha!
    Nie nabity, bo w tym dziale jest wyłączone naliczanie postów. :D

Offline Arsene

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 13, 2010, 21:48:47 »
    Łeee :D To lipa, ale w sumie zrozumiała.
    SHOGUN MOD FAN!

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 14, 2010, 11:38:28 »
    Ave! Coś ostatnio wylew raperów na forum :P