Popatrzcie na to!
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,29125.0.htmlPrzetłumaczę specjalnie dla was tekst wiadomości:
Jeden z administratorów chińskiego forum M&B (o nicku muyiboy), rozmawiał z Armaganem wczoraj i podał nam 3 ważne wiadomości:
1. Wersja 0.900 zostanie wydana w następnym tygodniu!!!
W tej wersji będą następujące nowości
- Dodanie questów (około 15-tu)
- Księgi, dzięki którym możemy podnieść sobie staty.
- Nowa mapa Calradii!!!
- Oblężenia miast!
Oczywiście będzie wiele zmian w wersji 0.900 o których jeszcze nie wiemy
2. Kiedy wersja finalna (1.0) zostanie wydana, wersja 2.0 będzie na pewno wydana. Wersja 2.0 zostanie wydana w latach 2008-2009 i będzie zawierała MULTIPLAYER!!!
(ostatni wpis mnie trochę wkurzył, przypis - kolba)
3. Po wydaniu wersji 0.900 będzie wydana specjalna wersja dla chińskich graczy.
Po przeczytaniu pierwszej już byłem w stanie euforii - nowa wersja w ciągu tygodnia z nową mapą, księgami do czytania, oblężeniami miast i co najważniejsze - powrotem questów!
Po przeczytaniu drugiej po prostu tylko się ucieszyłem - że będzie Mount & blade 2 wiedziałem już dawno (hmm... około 2,5 lat temu usłyszałem pierwszy raz?) i ,że będzie zawierał Multiplayer również. Co ciekawe, wysłałem PW do Armagana - on mi odpowiedział, bo jestem jego hmm... przyjacielem (dodanie linku na stronie, użyczenie kilku moich modeli do Native). Odpowiedział ,że wersja 1.0 będzie zawierała bitwy morskie, prymitywną szermierkę i prawdopodobnie nową frakcję (!).
Trzecia to już zwykła faworyzacja Kitajców :(