Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z zadaniem.  (Przeczytany 945 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grzesiak000

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z zadaniem.
    « dnia: Lipca 11, 2010, 20:50:28 »
    Witam!
    To mój pierwszy post na tym forum więc gdy był już taki temat to proszę o usunięcie mojego.
    Poprosiłem hrabiego ze Swadii o zadanie. Poprosiłbym zebrał podatek ze wsi. Proste zadanie więc przyjąłem je, ale wioska jest splądrowana. Nie mam żadnej opcji oprócz opuść. Mam na zadanie 50 dni a nie chce odmawiać. I takie pytanie: Za ile dni może wioska zostać naprawiona?
    Z góry dziękuje.
    Pozdrawiam!

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Problem z zadaniem.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 11, 2010, 21:28:23 »
    Witam!
    To mój pierwszy post na tym forum więc gdy był już taki temat to proszę o usunięcie mojego.
    Poprosiłem hrabiego ze Swadii o zadanie. Poprosiłbym zebrał podatek ze wsi. Proste zadanie więc przyjąłem je, ale wioska jest splądrowana. Nie mam żadnej opcji oprócz opuść. Mam na zadanie 50 dni a nie chce odmawiać. I takie pytanie: Za ile dni może wioska zostać naprawiona?
    Z góry dziękuje.
    Pozdrawiam!

Na pewno szybciej niż 50 dni. Tydzień czy dwa i będzie spoko. Ewentualnie miesiąc, ale to też mniej nić 50 dni :)

Offline grzesiak000

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z zadaniem.
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 11, 2010, 21:31:57 »
    Wielkie dzięki.