Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SRT] Sarmatians  (Przeczytany 42439 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bael

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Sarmatians
    « Odpowiedź #345 dnia: Grudnia 02, 2010, 22:16:10 »
    w tym LK czy jakoś tak sam jesteś a SRT się nie rozpadło porostu przechodzimy drastyczna reformę no cóż w każdym klanie jakaś jest a ze u nas drastyczna trudno tak czy siak nie ciesz się SRT nie rozpadło się i nie upadnie dopóki są ludzie którzy noszą tag ...

btw my nie tworzymy klanów jak ty 20000000 na jeden dzień :O
    Bael (19.09.2010) - Obraza innego użytkownika - per "debilu".//proud
    Bael (19.09.2010) - Kolejna obraza oraz niesamowity spam.//proud

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #346 dnia: Grudnia 02, 2010, 22:27:28 »
    Witajcie,

Piszę jako radny klanu REF oraz po prostu Wasz kolega z wielu współnie spędzonych godzin w grze. Mam nadzieję, że przejściowe problemy nie wpłyną na istnienie Waszego ważnego i zasłużonego dla polskiej sceny Warbanda klanu. Liczymy, że jeszcze wiele pięknych i emocjonujących meczów przed nami. Z naszej strony możecie liczyć na wsparcie i pomoc. Pozdrowienia od REF i do zobaczenia w grze.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #347 dnia: Grudnia 02, 2010, 23:06:27 »
    Cóż, w kilku słowach od siebie chciałbym dodać że kilku ludzi którzy odeszli zakładają coś zupełnie nowego ze zmienioną formą bytu naszej (tak, wśród tych osób jestem między innymi ja) nowej organizacji. Póki co nie zamierzam ujawniać kolejnych szczegółów.

Chciałbym też dodać że zmiany nie wpłyną na Grey Order, nie powinny też przeszkadzać działalności ludzi z naszych klanów w Piechocie Księstwa Warszawskiego.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2010, 00:06:44 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #348 dnia: Grudnia 02, 2010, 23:16:59 »
    Czyli tak jak podejrzewało kilku z nas :) Powodzenia, osobiście widzę dziwną analogię między SRT a SZ, ale to do moich prywatnych przemyśleń

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #349 dnia: Grudnia 02, 2010, 23:46:28 »
    Cóż, w kilku słowach od siebie chciałbym dodać że kilku ludzi którzy odeszli zakładają coś zupełnie nowego ze zmienioną formą bytu naszej (tak, wśród tych osób jestem między innymi ja) nowej organizacji.

Życzę powodzenia i mam nadzieję że wam się to uda i że zbierze się tam "śmietanka" SRT.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2010, 00:01:57 wysłana przez Talar »

Offline Bael

• Użytkownik
    « Odpowiedź #350 dnia: Grudnia 03, 2010, 15:04:40 »
    z dniem dzisiejszym zegnam się z klanem milo było ale się skończyło
    Bael (19.09.2010) - Obraza innego użytkownika - per "debilu".//proud
    Bael (19.09.2010) - Kolejna obraza oraz niesamowity spam.//proud

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #351 dnia: Grudnia 03, 2010, 15:09:27 »
    Cóż Bael stosunki między nami nie bywały zbyt dobre, mimo to życzę Ci powodzenia...
    Jak i całemu SRT.

Pozdrawiam

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #352 dnia: Grudnia 03, 2010, 15:45:43 »
    Zastanowiłem się także nad moim zachowaniem i działalnością w SRT. Przepraszam wszystkich których obraziłem bądź uraziłem całą moją działalnością w tym klanie (głupimi komentarzami, postami, poglądami i obrażaniem innych ludzi i klanów).

Dalsza część posta zedytowana: miałem złe informacje.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2010, 23:30:45 wysłana przez MikiBar »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #353 dnia: Grudnia 03, 2010, 16:03:46 »
    Słowami wstępu...SRT się nie rozpadło...prosiłbym ludzie o ogarnięcie się. Nie znacie podstawowych faktów a wypisujecie głupoty (MikiBar twój post bynajmniej mnie nie wzruszył, był po prostu głupi). Z klanu nominalnie odeszło tylko 5 osób a cała reszta nie ogarnia faktów. Wejdźcie na TS, pogadajcie wybierzcie nowego lidera i generała i kontynuujcie swoją działalność. Pisanie takich debilnych postów bynajmniej wam nie pomoże, a użalanie się nad sobą tym bardziej. Po prostu spotkajcie się razem i obgadajcie dalszą działalność klanu. Powtórzę swoje słowa ludzie...ogarnijcie się!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #354 dnia: Grudnia 03, 2010, 16:06:16 »
    Chciabym, żeby wszyscy z SRT, byli SRT i Ci niezdecydowani pojawili się w sobotę na TS o 19.