Tak, tak, tutaj muszę się z tobą zgodzić. Jesteś wyjątkowo wredną kreaturą. To ty byłeś jednym z prowodyrów tych faszystowskich zachowań i to ty, pod nickiem JZ Hofiko robiłeś sobie niewybredne żarty o robieniu mydła z ludzi. Do tego zero skruchy i typowo faszystowska buta typu:” Przestańcie szermować pustymi oskarżeniami i obelgami, to się zamknę...”Nie będziesz mi stawiał warunków faszystowska świnio! Do tego wyjątkowa durna bezczelność „doszlibyśmy do podobnych konkluzji, gdybyśmy usiedli do pokojowych rozmów” Podobnych konkluzji? Pokojowych rozmów? Idioto! Dowcip niesłychany z psuciem zabawy. Co słowo, to głupsze i bardziej bezczelne. Poselstwo? Macie się bezszelestnie podporządkować, a nie mediować. Z faszystami i terrorystami nikt normalny nie negocjuje. Kiedy jakiś czas temu ludzie (Voland, Ozwan, Arthasan, Lygryss, Wambo, ja i wielu innych) dawaliśmy wam do zrozumienia, że takie świńskie zachowanie nie będzie tolerowane – tylko nas wyśmialiście. Kiedy dostaliście po kulach, zaczęły się płaczliwe błagania, żeby wycofać zgłoszenie do prokuratury, ale kiedy napisałem łagodnego posta o tolerancji i poprawie – znowu się zaczyna. Jak wcześniej pisałem, może kogoś udało się uratować, ale dla ciebie nie widzę ratunku. Gdybym miał cię na wyciągnięcie ręki, wypluwał byś właśnie zęby. I wyjątkowo nie mówię tego w afekcie, tylko z dużym spokojem. Kiedy ludzie z tawerny pisali, że chyba przesadziłem z opresją wobec gówniarzy, przez chwilę się wahałem, czy aby nie mają racji, ale po twoim ostatnim poście, widzę że trzecia część waszej neonazistowskiej grupy to dorośli ludzie! Skandal! Po prostu dorośli rasiści wychowujący młodsze pokolenie… mam nadzieję, że to podpada pod kolejne paragrafy. Już ja coś wymyślę, żeby was załatwić... a może po prostu poproszę jednego z prawników, żeby pilotował sprawę... Zobaczymy. To już nie są żarty. Dorośli ludzie... sam jestem zaskoczony... Amoresso – tu nie chodzi o średnią wieku! Tu chodzi o to, że tam było komu pilnować gówniarzy, a efekty wszyscy widzą!
Niesamowite jest to, że kiedy napisałem:
„W nawiązaniu do tego co wcześniej powiedziałem, przywracamy naszemu wątkowi jego normalną funkcję reprezentacyjną klanu Sarmatians. Dlatego uprzejmie prosimy o powstrzymanie się od kolejnych komentarzy.”
,pierwsze co zrobiłeś, to zrobiłeś nam na złość gnido ! Ale proszę, pisz ile ci się podoba, może dasz mi kolejne argumenty, tylko na to czekam. Ludzie z byłego JZ, podziękujcie koledze!
PS. Dobrze wiem, że ostro pojechałem po bandzie, ale sytuacja jest absolutnie wyjątkowa i moim zdaniem usprawiedliwia moje zachowanie. W związku z zaistniałą sytuacją na nowo otwieramy nasz wątek dla chętnych do zwalczania rasizmu i ksenofobii. EDIT: DO KOŃCA DZISIEJSZEGO DNIA . Liczę tu na wsparcie, a przynajmniej wyrozumiałość ze strony administracji. Będę miał też prośbę, żeby na koniec całej akcji wyciąć całą tę część wątku i przekleić w inne miejsce. Póki co jest ok. Z góry dziękuję.
PS2. Co do porządku i przywrócenia kultury na forum, to może zbanować całe towarzystwo i już… tyle tylko, że w ten sposób zwalimy problem na innych, a w końcu to nasza wina, że pozwoliliśmy się szujom zadomowić, sam nie wiem…
PS3. „STARSZY KLANBRAT JZ_HOFIKO (w zastępstwie mojej podstępnej rasistowskiej sygnatury :P)” – modelowy przykład skruchy xD
PS4. Ludzie – nie bądźcie obojętni! Obojętność to przyzwolenie! Osobnicy typu Ernest_PL – ruszcie głową zanim się odezwiecie!
@. Ive, Liveon - PW :-)
@ Pancur - trochę szkoda tej mniej winnej części ludzi, ale nie przeszkadzało wam co plotą koledzy - dlatego ponosicie odpowiedzialność zbiorową jako klan i już. Kto tego nie tolerował, ten sam odszedł. I zrobił to wcześniej, przed całą akcją. Co do zębów, to jest przenośnia, cały zwrot, ale oczywiście przegięty, co od razu przyznałem.