Kuźwa ludzie! Bez przesady! Sam nie lubię JZ, ale to nie jest powód, aby zgłaszać ich forum do różnych organizacji poza rządowych i na policję! Oni są dopiero w wieku licealnym- jeszcze gówniarze (jak ja:)) i jestem pewien, że za kilka lat ich poglądy, zachowanie, mentalność będzie zmieniona od dzisiejszej o 1928392817263918273 stopni. Bez przesady!
Żeby było jasne- nie przepadam za JZ'tami- ich poglądy i chamskie zachowanie jest złe. Uważam, że niektóre osoby z forum posunęły się za daleko w swoich "obywatelskich obowiązkach".
Jedynym plusem jest to, że policja i "Nigdy Więcej"- jeżeli zwrócą w ogóle na to uwagę- zapewne uznają to za zwykły szczeniacki wybryk jakich nie mało. Jestem pewien, że skończy się co najwyżej na pismach do rodziców i psychologa szkolnego, oraz forum zostanie zamknięte.
P.S Sam jakieś dwa lata temu miałem konflikt wartości. Przez pewien czas wręcz nienawidziłem pewnej grupy etnicznej (w duchu, nie głosiłem swoich poglądów publicznie, tylko w gronie przyjaciół) jednak miałem ku temu naprawdę poważny powód. Przemyślałem sobie jednak pewne sprawy, porozmawiałem z pewnymi osobami i uznałem, że zdolność do przebaczania, nie chowanie urazy, dobroć, oraz dawanie innym narodom celu do naśladowania, to czyni z nas prawdziwych ludzi. Nienawiść, uprzedzenia, oraz przemoc niszczy tak naprawdę nas samych, niszczy człowieczeństwo, stawia ludzi na równi z bestiami, oraz cofa nas w rozwoju społecznym.