Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SRT] Sarmatians  (Przeczytany 42569 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wambo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Sarmatians
    « Odpowiedź #210 dnia: Września 18, 2010, 14:36:48 »
    Skoro nie macie sensownej odpowiedzi, jedynym wytłumaczeniem jest to, że próbujecie ukryć wasze zagranie po stronie JZ, co czyni ten sparing nieważnym, a z was oszustów, którzy jeszcze kłamią w żywe oczy, że nie brali w tym udziału. Czujecie się usatysfakcjonowani?

Fajny spam się zrobił.

Chcesz sensownej odpowiedzi dobra. Przede wszystkim nikt nie kazał kasować logów z tamtego dnia, nie mam kontaktu z człowiekiem odpowiedzialnym za aktualizacje statystyk serwera, może sam usunął, ale co gdzie, jak i dlaczego ci nie napiszę bo nie mam kontaktu z tym ludkiem. Na dodatek logi z serwera nie zapisują się od czasu kiedy 22nd wprowadziło nowy sprzęt więc ci ich nie wyślę. Gdzieś parę stron temu pokazywałem link do tematu na 22nd batalion gdzie nasz Host Vincenzo sam piszę o tym że wprowadza nowy sprzęt.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #211 dnia: Września 18, 2010, 14:52:17 »
    posłuchaj, SRT zgdziło się na udział PB koniec kropka...Macioro jeśli jesteś za głupi by to zrozumieć to wyjaśnię ci to łopatologicznie
    i odpowiednio dla twojego wieku
    Wyobraź sobie że:(to jest wersja nie tylko dla maciora ale także dla wszystkich 7 latków i ich mam które nie wiedza co czytać maluszkom na dobranoc )
    Marysia (Wambo) i Andrzejek (Ja) postanowili zaprosić przyjaciół na herbatkę w domu Marysi(Serwer SRT). I Tak Marysia sprowadziła Nacjusie i jej koleżanki a Andrzejek swoich przyjaciół z IPLu...Chciał jednak by na herbatce byłoooo dużoooo osób więc spytał się kolegów z którymi lubi pijać herbatki czy chcieli by przyjść...im pomysł się bardziuchno  spodobał więc poszli do Maryśki i bardzo grzeczniutko spytali czy mogli by przyjść i też się pobawić. Marysia powiedziała że, tak...Więc przyszli i świetnie się bawili...I żyli wszyscy długo i szczęśliwie, Koniec.

Tylko na tyle cie stać? ^^ Jeżeli chcesz się dowartościować, powinieneś używać wyzwisk, a nie uciekać się do mojego wieku. ALBO wygrać sparing (ale wiem, że tego nie umiesz). W twoim następnym poście czekam na k***o, w******j, ssij k****a, itp, itd, czy jak to tam dzieci mówią, żeby wygrać kłótnię. W ten sposób mnie nie zawstydzisz ani nikogo nie przekonasz do swojej racji, ponieważ.... hm...... jej nie masz. :) Po prostu dajesz się poznać z jak najgorszej (choć może w twoim przypadku to najlepsza, nie wiem) strony. Pisz dalej, nie mogę się doczekać aż przyjdzie proud i da ci warna za głupotę ^^
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #212 dnia: Września 18, 2010, 15:11:52 »
    Lygrys Face

(click to show/hide)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #213 dnia: Września 20, 2010, 11:29:17 »
    Temat zamknąłem kilka dni temu, a teraz go otwieram, ale radzę dostosować się do tych zasad.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #214 dnia: Września 22, 2010, 15:52:53 »
    Określę to inaczej: kto i w jakim celu usunął logi z dnia 12 września? Proszę o sensowną odpowiedź.

Nikt ci nie udzieli sensownej odpowiedzi bo po prostu ludzie mają niezłą zabawę kiedy patrzą jak się tu produkujesz :)...

chcemy prawdy!

Zasadnicze pytanie. Umiesz czytać? Post wyżej nie jest do ozdoby, a tym bardzie temat z obowiązującymi zasadami napisany przez administratora forum Sonera. Tak więc potraktuj to jedynie jako upomnienie, bo banować nie chcę, ale na przyszłość radzę się pilnować.
    « Ostatnia zmiana: Września 22, 2010, 19:55:51 wysłana przez Lord Typhoon »

Offline Fafaron

• Użytkownik
    • Po prostu Pacman.
    « Odpowiedź #215 dnia: Września 22, 2010, 16:03:36 »
    Chcesz sensownej odpowiedzi dobra. Przede wszystkim nikt nie kazał kasować logów z tamtego dnia, nie mam kontaktu z człowiekiem odpowiedzialnym za aktualizacje statystyk serwera, może sam usunął, ale co gdzie, jak i dlaczego ci nie napiszę bo nie mam kontaktu z tym ludkiem. Na dodatek logi z serwera nie zapisują się od czasu kiedy 22nd wprowadziło nowy sprzęt więc ci ich nie wyślę. Gdzieś parę stron temu pokazywałem link do tematu na 22nd batalion gdzie nasz Host Vincenzo sam piszę o tym że wprowadza nowy sprzęt.
    Tajulek, odpowiedź jest już podana, nie rób z siebie błazna.

Inną sprawą jest, to iż chciałbym dołączyć do SRT. Podanie:

- Jak długo grasz w WB (Pytanie to tyczy się wyłącznie WB a nie starego M&B): Coś około 600 godzin.
    - Za jak dobrego gracza się uważasz? Na to pytanie znacie odpowiedź, jestem kompletnym noobkiem. :(
    - Dlaczego akurat my? Chcę rozwinąć swego Warbandowego skilla (:D).
    - Zainteresowania: Strategia
    Cytat: Konfederat
    Tak dla ułatwienia ja nie pisze przecinkow. bo się gubię gdzie je postawić.

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #216 dnia: Września 22, 2010, 16:21:49 »
    Nie rób sobie jaj. Wbijaj i tyle.

Offline misioz56

• Użytkownik
    « Odpowiedź #217 dnia: Września 26, 2010, 18:34:19 »
    - Jak długo grasz w WB (Pytanie to tyczy się wyłącznie WB a nie starego M&B): 234 godziny
    - Za jak dobrego gracza się uważasz: hmm pytanie kontrowersyjne uwazam sie za dobrego gracza ale nie za jakiegos mistrza, tak trocche ponad przecietna
    - Dlaczego akurat my? poniewaz wasze zasady maja w sobie wszystkie wartosci ktore sobie cenie.
    - Zainteresowania: bleach,naruto,historia,sredniowiecze i 2 wojna swiatowa i rzym, strategia, fps

p.s. poki co nie mam mikro poniewaz cos sie zepsulo i niemoge rozgryzc przepraszam

moge zapytac o jedno??
    nie znam w tym klanie nikogo, i niewiem z kim moglbym trenowac :/

z gory dziekuje za przyjecie milej gry

gracz "najzajebistsza z zajebistych" oa najleopiej misioz56

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #218 dnia: Września 26, 2010, 20:09:59 »
    Wbij na TS to pogadamy:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline misioz56

• Użytkownik
    « Odpowiedź #219 dnia: Września 27, 2010, 15:08:16 »
    napisalem ze nie mam mikro mozemy np przez gg albo przes skype albo steama

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #220 dnia: Września 27, 2010, 16:33:43 »
    napisalem ze nie mam mikro mozemy np przez gg albo przes skype albo steama

Chyba nie wiesz na czym ten program polega:) My możemy gadać, ty będziesz słuchać i pisać. Nie jest wymagany TS3.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline misioz56

• Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Września 27, 2010, 16:34:16 »
    to ok

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #222 dnia: Września 28, 2010, 11:55:28 »
    Nie jest wymagany TS3.

Część wiadomości z pierwszego posta: "Mikrofon: Wymagany". Wiec jedno z drugim się wyklucza...

Offline Gryczanka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #223 dnia: Września 29, 2010, 20:24:48 »

29.09.2010 Wrocław
    Witam !
    - Wiek.
    - Jak długo grasz w WB (Pytanie to tyczy się wyłącznie WB a nie starego M&B).
    - Za jak dobrego gracza się uważasz?
    - Dlaczego akurat my?
    - Zainteresowania.
    No to zacznijmy od wieku mam 16 lat w WB gram no z przerwami 2 lata jestem graczem spokojnym nie mam problemów z dogadaniem się z kumpami w sumie to no całkiem całkiem zawansowanym zalerzy od formy oczywiście. Taaaaa wybrałem was ponieważ niezły początek w ogłoszeniu, a pozatym lubie pomagać graczom więc to muwi za siebie....(wiadomo o co chodzi).
    Zainteresowania:
    informatyka, koszykówka, rolki, gierki strategiczne....(to chyba wszystko)
    dodam rze pochodze z wrocławia i chodze do technikum 10 (EZN<Elektroniczne Zakłady Naukowe>klasa o profilu technik informatyk). Prosze o jak najszybszą odpowiec w sprawie mego zgłoszenia!
    Pozdrawiam!

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #224 dnia: Września 29, 2010, 20:46:32 »
    muwi

Zawsze mnie to rozwala:)

Nie no oczywiście nie ma problemu. Zostajesz przyjęty na okres próbny. Spróbuj wbić do nas na TS (najlepiej jutro) tam się zgadamy i uzgodnimy szczegóły, tam też podamy ci ważne dane. Pozdrawiam Argaleb!