Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SRT] Sarmatians  (Przeczytany 42564 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Verinen

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Sarmatians
    « Odpowiedź #180 dnia: Września 17, 2010, 18:50:38 »
    To wszystko przez Żydów i Masonerię!!!
    « Ostatnia zmiana: Września 17, 2010, 18:55:36 wysłana przez Verinen »

Offline Arris

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #181 dnia: Września 17, 2010, 20:23:48 »
    Nasłaliśmy na logi oddanych nam fanatycznych morderców by ludzie mieli o co pytać i gdzie wietrzyć teorię spiskową po czym by mogli pisać jakie to SRT niedobre.  Czy czujesz się usatysfakcjonowany tą odpowiedzią?

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #182 dnia: Września 17, 2010, 21:36:40 »
    To tak jak wyczyszczenie przeglądarki przed powrotem rodziców. Niby jest czysto, ale każdy wie o co chodzi.

A co do twojej odpowiedzi Arris, to nie, nie jestem usatysfakcjonowany.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #183 dnia: Września 17, 2010, 21:59:25 »
    Hmm a co klan REF robił na naszym sparingu?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #184 dnia: Września 17, 2010, 22:02:18 »
    Ref ? przecież tam refu nie było : ) i doskonale wiesz ze to nie był klan ref. To ze w społeczność PB jest 2 członków refu nie znaczy ze to ref :)

http://powerbimberteam.forumowisko.net/ strona PB , założona niedawno z okazji premiery gry vindictus.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Września 17, 2010, 22:04:49 »
    Dziękuje całemu Klanowi JZ :) i pozdrawiam Lygryssa :) bro look on my avatar!

Kiedy ty narzekasz, że nie masz pomysłu na obiad, ja nie mam pomysłu na życie.

Offline Bael

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Września 17, 2010, 22:14:30 »
    Dziękuje całemu JZ oraz IPL'owi za wzorowa postawę.
    Bael (19.09.2010) - Obraza innego użytkownika - per "debilu".//proud
    Bael (19.09.2010) - Kolejna obraza oraz niesamowity spam.//proud

Offline Arris

• Użytkownik
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #187 dnia: Września 17, 2010, 22:49:11 »
    A co do twojej odpowiedzi Arris, to nie, nie jestem usatysfakcjonowany.

W takim razie... logi zostały porwane przez agresywną grupę neo-nazistów. Mimo próby stawienia oporu logi nie dysponowały wystarczającą siłą militarną by odeprzeć ten grabieżczy atak. Mam nadzieję, że Cię to usatysfakcjonuje.

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Września 17, 2010, 23:35:33 »
    Arris, twoja odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje.

I skończcie grać w tą gierkę. Pewnie unikacie odpowiedzi, jutro zaktualizujecie logi, wobec czego moje dowody szlag trafi, bo wszyscy ci ludzie grali na waszym serwie. Gratuluje pomysłowości. Tylko szkoda, że jeżeli tak się stanie, strzelicie sobie kolejnego samobója. Choć i tak każdy, kto miał dowiedzieć się jaki poziom prezentujecie sobą, już się o tym dowiedział.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #189 dnia: Września 18, 2010, 00:41:25 »

I skończcie grać w tą gierkę. Pewnie unikacie odpowiedzi, jutro zaktualizujecie logi, wobec czego moje dowody szlag trafi, bo wszyscy ci ludzie grali na waszym serwie. Gratuluje pomysłowości. Tylko szkoda, że jeżeli tak się stanie, strzelicie sobie kolejnego samobója. Choć i tak każdy, kto miał dowiedzieć się jaki poziom prezentujecie sobą, już się o tym dowiedział.

Talar, błagam nie pogrążaj się. Jaki poziom? My reprezentujemy niski poziom? Przypomnieć wam wasze zachowanie podczas sparingu? Gdybyście mieli choć trochę klasy to odpuścilibyście sobie, ale wy wciąż nie potraficie uwierzyć i pogodzić się z przegraną.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Arris

• Użytkownik
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #190 dnia: Września 18, 2010, 02:00:09 »

Ale ja lubię grać w takie gierki jak widzę tego typu pytania. :( Lubię czytać teorie spiskowe i wydumane teksty o "prezentowanym poziomie" (tu odsyłam do własnej piaskownicy zanim zaczniesz krytykę innych). A skoro Cię to nie satysfakcjonuje to... wybierz, który Ci odpowiada:
    a) logi razem z krzyżem wyniesiono ciemną nocą i musiały gdzieś wypaść
    b) wylądowały w piecu kremacyjnym
    c) zjadł je pies Wamba (Wambo, masz psa?)
    d) trafiły do pierdla w Czeczenii
    e) Nie mam w tej chwili pomysłu ale 4 punkty wyglądają kulawo więc oto piąty

A teraz idę spać, branoc.

Offline Klopotek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Września 18, 2010, 10:17:53 »
    A co to się stało ? REF znowu przegrał z SRT ? ^^ Czy z JZ O.O ?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #192 dnia: Września 18, 2010, 10:20:46 »
    Z tego co wiem sprawa toczy się o rzekome podszywanie się członków SRT pod członków JZ podczas sparingu SZ vs JZ, wg. mnie nic takiego nie miało miejsca, no ale dla formalności na miejscu SRT bym udostępnił te logi przynajmniej wiadomo by było że nie mieli nic z tym wspólnego. Ale cóż róbcie co chcecie ;)
    « Ostatnia zmiana: Września 18, 2010, 10:37:44 wysłana przez ^IvE »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #193 dnia: Września 18, 2010, 11:15:35 »
    Haha Ref nam pomagał bardzo śmieszne :P
    Dla mnie to wygląda tak dzień przed sparem Chidori dogadał się z Wambem żeby PB mogło zagrać...Wambo nie chciał by grali po ich stronie więc zagrali po mojej i IPLu koniec... Dodatkowo z tego co wiem podkreślił że to nie klan lecz grupa przyjaciół...
    Więc ja to widze tak członkowie JZu o IQ niższym niż 5 niech skonsultują każdą swą wypowiedź z Pancurem( Jego znam od lepszej strony) a potem napiszą kolejny debilizm...

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #194 dnia: Września 18, 2010, 11:33:28 »
    Miło mi słyszeć (widzieć?) że twoja paranoja i otępienie umysłowe postępuje :) Myślę że ktoś, kto nie potrafi przełknąć klęski, nie powinien był zostać liderem (albo nauczyć się wygrywać, a wiemy, że to niemożliwe ;)). A co do rzekomego porozumienia Wamba z Chidorim: byłem na TS Sarmatów, i Wambo chyba nie podzielał twojego zdania (chyba że postawił sobie za punkt honoru ukrycie przed nami, że wszedł z ,,PB'' w układy).
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński