Wiek jest ważnym kryterium, ponieważ 15 lat to wiek, w którym na ogół powinno się być po mutacji (także nie piszczymy na TeamSpeaku), ale wiadomo nie chodzi tutaj o głos, ale o ogólne zachowanie. Np. Czy jesteś kłótliwy, wiadomo, każdy jest "uczulony" na niektóre typy i niektóre osóbki, ale chodzi o to, żebyś nie kłócił się z każdym o byle co i byle jak. Dojrzałość fizyczna (wspomniana mutacja) to także np. brak ADHD (xD) lub innego takiego syfu. W wieku +15 lat rzadko się zdarza rozrabianie na treningach i głupie zabawy, oraz brak dyscypliny.
Ja to widzę tak, choć mam 13 lat i jestem wyjątkiem przyjętym do klanu przed ustawą "15 lat". xD
wesch96 (5.08.2010) - Multiposting, słownictwo. //Arcylisz
wesch96 (6.08.2010)- To samo co wyżej. //Alkhadias
Masz dwa osty na tawernie, co o czymś także świadczy. Nie jestem pewien, ale to Grievous chyba o Tobie mówił, że kiedyś tam zedytowałeś posta w którym to się do piractwa* przyznałeś (jeśli mnie pamięć nie myli, to także o czymś świadczy, a jeśli jednak się mylę, to przepraszam).
EDIT:
Ale rozumiem iż twoja niewiedza była oparta na niepewnych informacji od Grieviousa.
Jak zwykle coś pomieszałem, w tym przypadku nicki. Nie jest to wina Grievousa.
Ale w sumie to wydajesz się spoko gość, ja byłbym ZA przyjęciem do klanu, ale mój głos się raczej nie liczy. (Ja głównie zwracam uwagę na pisanie po polsku oraz ostrzeżenia (ilość postów i ilość ostrzeżeń, no i za co te osty.)) A jak coś nie przypasuje to zawsze można każdego wyrzucić, więc gdyby nie ta ustawa "15 lat z wyjątkami wyjątkowymi" to byś się chyba dostał.
No ale niestety prawo to prawo, tak więc - nie dostałeś się (spróbuj za rok lub kiedy indziej xd)
Moje pytanko :
Za co masz osty ?
Wystarczy sprawdzić w odpowiednim temacie na tawernie, poszukaj, a w ogóle to na górze posta mojego masz.
Powiem tylko, że przekonuje radę by Cie jednak przyjęli :) Jak mi się uda to zedytuje posta.
I jeszcze jedno, kim Ty właściwie jesteś? Bo jak nie jesteś z SRT to nic do gadania nie masz właściwie. xD
*Pełno osób w SRT piraci, aż żal. Nie będę mówił kto, ale zdziwiłem się nieźle parę razy jak się dowiedziałem. No, masakra... Aż wstyd.
Może Wambo się wypowie? Bo ciekawa sprawa.
EDIT:
Jeżeli nie weźmiecie mnie chociażby na okres próbny to nie zobaczycie jaki jestem.
Zgadzam się z tym, no ale prawo to prawo. (Chociaż byłem ZA tą ustawą, po napaściach dzieci neo.)
Dobra, koniec dyskusji. Argaleb zadecydował, że nie, no to nie. :|