Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nie pozwolę ci się jednak doprowadzić do zdrady...  (Przeczytany 4439 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Nie pozwolę ci się jednak doprowadzić do zdrady...
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 23, 2010, 14:09:08 »
    Jak w skryptach nazywa się linijka odpowiedzialna za werbowanei lordów i jak ją zedytowac w celu zmiany szansy na zdradę?

Offline ArtoseruS

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 23, 2010, 15:45:40 »
    Też bym z chęcią się dowiedział...

Offline Waski93

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 23, 2010, 20:42:32 »
    Tak najlepiej to od razu zaskryptować całego M&B i mieć na początku swoje państwo pół (albo całą) podbitej mapy .....
    To jest bezsens..... jak jest przyjemność z gry, gdy wszystko idzie tak łatwo ?? :/
    Dla mnie przyjemnością jest zdobywanie wasali, ziemi itd. Na tym polega ta gra, a jak sobie wszystko ułatwisz to gra nie ma sensu i się szybko znudzi.
    Pochodzę z dalekiego kraju, przybyłem do Calradii w poszukiwaniu sławy, pieniędzy i władzy .....
    Służę Nordom. Jam wasal Ragnara....
    Jarl Matthew I

http://www.youtube.com/watch?v=Gkg88Mw5xJw

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 23, 2010, 21:07:54 »
    Każdy gra, jak lubi. Poza tym gra, która ma tyle bugów, nie zasługuje na uczciwe traktowanie :D, to raz. Dwa, wszelkie modyfikacje wg Ciebie to też oszustwo i ułątwianie?
    Bojar na H: jedyny negatywny element - otoczony przez wrogów; "nie będe nosił pietna zdrajcy"
    Hrabia Despin: "żle sie dzieje w Swadii"... a potem: "jestem lojalny wobec Harlausa"
    Mam całe królestwo Nordów i Vaegirów, jakby co, zaś Swadii doszłą wojna z Rhodokami (stracili na rzecz zielonych Uxhal).
    Jak dotąd jedyni lordowie, jakich zwerbowałem, de facto byli bez pana - królestwo rozwalone PRZEZE MNIE, zostaje im 1 zamek/miasto, wychodza, jak rozganiam i pytam każdego - nie zgadza sie, to do lochu, chyba, że go lubię.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2010, 13:39:12 wysłana przez matigeo »