Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tani a dobry zagraniczny/polski hosting  (Przeczytany 1406 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    Tani a dobry zagraniczny/polski hosting
    « dnia: Lipca 05, 2010, 18:22:55 »
    Witam.
    Poszukuję taniego, lecz dobrego hostingu pod forum. Najlepiej hosting zagraniczny, ale nie ma to większego znaczenia.
    Najważniejsze, co taki hosting powinien oferować to przede wszystkim możliwość bezpośredniego płacenia kartą lub poprzez PayPal. Fajnie by też było, jakby była możliwość płacenia co miesiąc.
    Druga sprawa to ilość miejsca na bazy danych, tak od 100mb w górę. Spotkałem się z hostingami, które oferują nieograniczone miejsce na stronę, nieograniczoną bazę i nieograniczony transfer (co pewnie wychodzi w praniu, że takie to to nieograniczone wcale nie jest), ale to raczej bajka, chociaż...

Waluta: najlepiej PLN lub USD, jednak i EUERO nie pogardzę.

Dlaczego tutaj piszę, kiedy mogę sobie wygooglować i szybciej uzyskać odpowiedź? Bo tego teraz jest cała masa i naprawdę ciężko coś wybrać. Może ktoś z Was korzysta/korzystał z podobnego hostingu i może go polecić.
    Dzięki bardzo za odpowiedzi.
    Pozdrawiam.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Tani a dobry zagraniczny/polski hosting
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 05, 2010, 19:53:02 »
    prohost.pl ? :)  na tym serwerku stoi to forum. maszyny sa mocne (Polskie, ale to chyba raczej plus jezeli strona ma byc dla polakow), placic mozesz karta, limity masz spore (nieograniczona baza,1gb dysku, 42gb miesiecznego transferu i to w najtanszym pakiecie)

Generalnie, to polecam ten hosting wszystkim znajomym :)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    Odp: Tani a dobry zagraniczny/polski hosting
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 05, 2010, 20:07:19 »
    Oferta wydaje się być bardzo ciekawa, zwłaszcza, że miesięcznie 15 zł to nie majątek. Mieszkając w Anglii będzie to raptem 3 funty. Tylko wkurza mnie ta początkowa rejestracja :P No nic, pomyślę nad tym, ale wydaje mi się, że będzie to najlepsze rozwiązanie.
    A tak poza tym to forum Tawerny na którym planie śmiga?

Plan Platinium Biznes - glownie przez zuzywane zasoby cpu oraz transfer - soner
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2010, 20:56:27 wysłana przez soner »