Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M&B 1.003 i SoD Gold 4.57 Beta_Module  (Przeczytany 2381 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    M&B 1.003 i SoD Gold 4.57 Beta_Module
    « dnia: Lipca 03, 2010, 17:01:51 »
    Witam.
    Grę mam spolszczoną łatką 1.0, moda nie spolszczałem. Przy uruchamianiu gry (z modem) pojawiają się jeszcze filmiki, po filmikach jest "Przetwarzanie pliku ini..." później "Przetwarzanie danych..." i tu ładowanie staje. Robię Alt+Tab, przechodzę na inne okno, gra się chowa i prócz gry jest jest taki komunikat:

Może ktoś wie jak to opanować?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: M&B 1.003 i SoD Gold 4.57 Beta_Module
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 03, 2010, 17:24:08 »
    Zaktualizuj do 1.011. SoD nie zadziała na 1.003, tak samo jak na 1.011 nie zadziała LOTR, bo jest na 0.960 sorki pomyłka. Na 0.808.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2010, 11:50:31 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Dyl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 04, 2010, 06:32:19 »
    Dzięki za pomoc. Teraz działa.

Offline rubi95

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 04, 2010, 11:03:36 »
    Zaktualizuj do 1.011. SoD nie zadziała na 1.003, tak samo jak na 1.011 nie zadziała LOTR, bo jest na 0.960.

A nie na 0.808 ?
    Bo na 0.960 długo nie mogłem znaleźć.
    "Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku... "

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu :)