Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Star Wars Conquest (0.9.0.2) I problem z polskimi literami.  (Przeczytany 2250 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ZłyLudek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Otóż po pierwsze, chciałbym przywitać wszechobecnych userów :)
    Ale pomijając wszystkie magiczne formułki grzecznościowe, przejdę dalej :0
    Mod, jak w nazwie tematu został ściągnięty, i POPRAWNIE zainstalowany, co dało mi czyściutką i piękną wersję "Star Wars Conquest".
    Szkoda tylko, że była ona po angielsku.
    Na to też znalazło się lekarstwo, które poprawiło mi z angielskiego na polski.
    Niestety lekarstwo, jak to lekarstwo. Nigdy nie będzie w stu procentach efektywne.
    Teraz, nie mam polskich liter a nawet, o zgrozo!, liter, które POWINNY być polskie, ale ich nie ma.
    Wygląda to mniej więcej tak "Wczanie adowania nowej wdrwki."  (Włączanie ładowania nowej wędrówki).
    Zdanie zostało prze ze mnie wymyślone przed chwilką, więc nie ma go chyba w modzie.
    Spotkałem też użyszkodnika, twierdzącego że ma i polską wersję i polskie znaki, ale jak na razie milczy.
    Moja wersja M&B to 1.010 ORYGINAŁ.

Może przydatne okaże się jeszcze to, że gdy wypakowuję moda o nazwie "star_wars_conquest0902" (czy coś w tym rodzaju :D) to po wypakowaniu, pojawia mi się folder "Star Wars Conquest 0.9.0.0". Pomyłka w pakowaniu, czy przejęzyczenie?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Star Wars Conquest (0.9.0.2) I problem z polskimi literami.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 03, 2010, 12:17:46 »
    Możliwe, że SW podmienia plik czcionki. Poszukaj w katalogu moda, w podkatalogu "Textures" pliku "font.dds". Jeśli tam jest, to spróbuj go na chwilę wywalić i zobacz jak gra będzie wyglądała bez niego.

Offline ZłyLudek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 03, 2010, 13:21:36 »
    Wielkie Dzięki o twórco labiryntu! :D
    Elegancko rozwiązane w jednym poście. Do zamknięcia, lub dla przyszłych pokoleń :)

Offline Król Ragnar

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 09, 2012, 18:35:32 »
    Proszę o pomoc! Chciałbym ściągnąć grę ale nie wiem jak. Nie jestem dobrym informatykiem ani osobą która spędza dużo czasu przed ekranem komputera. Proszę o podanie jakiegoś linku! I proszę o polską wersję językową

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 09, 2012, 23:24:33 »
    Konkrety? Grę??? Czy samego moda? Bo nie zrozumiałem?
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.