Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasza ulubiona broń  (Przeczytany 4477 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline J4ffarello

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Lubię spam!
    Odp: Wasza ulubiona broń
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 19, 2010, 03:50:33 »
    Berdysze Vaegirów, dwuręczne miecze Swadian, takież nordyckie topory (jeżeli rozgrywam mecz Nordowie vs Khergici, tworzę spieszonego jeźdźca z lancą, toporem i furą darmowych oszczepów).
    Jeśli gram Rhodokami, wybieram tasak bojowy oraz pikę. Tarcz nie używam prawie wcale, zazwyczaj mam się za kim ukryć :)
    Sarranidzi: standardowy zestaw - żelazna buława + bambusowa włócznia.

Kawalerzystą kieruję rzadko, chociaż czasami przyjemnie jest eliminować wnerwiającą konnicę jej własnymi metodami (na przykład wsadzając lancę w oko).

@down - kiedy jest za dużo łuczników, zazwyczaj wybieram kusznika i staram się zdejmować zacietrzewionych kolesi z jakiegoś bezpiecznego miejsca.
    Zresztą na polu bitwy leży tyle tarcz, że mam czas jakąś podnieść, gdy zaczynają się kłopoty. Ewentualnie zostawiam sobie tą darmową. BTW, mimo wszystko dzięki
    za radę : )
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2010, 20:38:18 wysłana przez J4ffarello »

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 19, 2010, 16:34:19 »
    Jeśli zobaczycie kolegę powyżej na serwerze - weźcie łuk.

Nie chcę nikogo obrażać, ani krytykować, radzę tylko dobrze - trzeba być głupcem, żeby grać bez tarczy.

Offline Libertine

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 19, 2010, 23:01:11 »
    Wielki długi topór jest znienawidzoną bronią przez wszystkich moich wrogów ;). Ja tam nic do niego nie mam ;>.