brak ts'a i serwera
Używamy Mumble inteligencie.
A co do członków to po prostu jesteśmy od was bardziej wybredni. :p
Żałosna ankieta
Ankieta jest robiona z jajem, Drogi Panie.
A co do sparingu to fajnie że olaliście sprawę:)
2 vs 5? To miałby być według ciebie sparing? Po pewnym czasie okazało się, że Iskrze coś wyskoczyło a potem mama kazała jabku iść po zakupy. Nie było jak tego zorganizować. Ja nie jestem nadęty i bardzo za tamtą sytuację przepraszam.
Sprawę sparingu z SRT dokładnie wyjaśniłem na naszym forum.
http://www.jzclan.pun.pl/viewtopic.php?id=13I tyle w temacie tego sparu.
Co do ankiety to jest ona celowo głupia, jeżeli zaznaczyłeś którąkolwiek z odpowiedzi to świadczy to o tobie a nie o nas!bluzgacie na siebie nawzajem, wyzywacie nas, robicie idiotyczne poole...
Dawno przestałem nazywać WG wyżeraczami gówna etc. Nie ma sensu, lepiej być z klasą. Więc nie bluzgamy tylko bluzgaliśmy. Killer teraz też zaczął się normalnie zachowywać.
Czy panowie z SRT znają opcję "zmień"? Czy chcecie aby moje i innych wiadomości nikły w waszych?
A nazwy nie zmienimy, no bo po co? Jak w burdelu źle idzie to zmienia się k**wy a nie firanki, a u nas problemów nie ma.Długo macie jeszcze zamiar pieprzyć te głupoty? Nie dosyć, że zapychaliście do czasu wątek MW to teraz przerzuciliście się tutaj? Każdy następny spamerski post od których nie możecie się powstrzymać będzie nagrodzony ostrzeżeniem.
Dziękuję za interwencję Panie Proud.
(nikogo z tych klanów nie chcę obrażać) będą się z Was śmieli...
*śmi
ali
Od 30 maja macie tylko 4 członków
W ostatnim tygodniu zrekrutowaliśmy nową trójkę.