Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy nie masz nic przeciwko istnieniu klanu JZ?

Tak, nie mam nic przeciwko.
    45 (52.9%)
    Nie, nie mam nic przeciwko.
    40 (47.1%)

Głosów w sumie: 85

Autor Wątek: [Native][JZ] Jesteśmy Zajebiści  (Przeczytany 15072 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kaman

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Jesteśmy Zajebiści
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 02, 2010, 15:51:29 »
    Zgodnie z prośbą lidera zgłaszam się i obiecuję obecność na sparach i treningach od września. Mam nadzieję, że się czegoś w JZ nauczę :)
    War, war never changes...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 05, 2010, 18:02:12 »
    Dobra, teraz zacytuję kilka zdań z PW z których wynika co o nas i innych klanach sądzicie:)

Wszystkie słowa pisane przez Nacjo:)

"No nieźle, nieźle ale jest problem - większości Refowców kopiemy tyłki bez problemów."

"ale mam wrażenie, że taki Goliat jest silniejszy od wielu z was. (choć nadal słabszy ode mnie)" - to o nas:)

Więc z racji tego że jesteście super uber pro świetni chcemy wysłać wam zaproszenie na sparing. Data i godzina do ustalenia.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Nacjo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Zapraszam do JZ
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 05, 2010, 18:06:27 »
    Dobra, teraz zacytuję kilka zdań z PW z których wynika co o nas i innych klanach sądzicie:)

"No nieźle, nieźle ale jest problem - większości Refowców kopiemy tyłki bez problemów."

"ale mam wrażenie, że taki Goliat jest silniejszy od wielu z was. (choć nadal słabszy ode mnie)" - to o nas:)

Więc z racji tego że jesteście super uber pro świetni chcemy wysłać wam zaproszenie na sparing. Data i godzina do ustalenia.
    Czy ja was obraziłem?
    Nie wydaje mi się, stwierdziłem tylko, że często z wami wygrywałem. A na sparing jak najbardziej się zgadzam
    Sygnatura naruszająca pkt. 7 regulaminu forum została usunięta.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 05, 2010, 18:08:22 »

Czy ja was obraziłem?
    Nie wydaje mi się, stwierdziłem tylko, że często z wami wygrywałem. A na sparing jak najbardziej się zgadzam

A skoro tak nas pokonujesz często to z pewnością nie obrazisz się że właśnie chcemy sparing. Poza tym nie obraziłeś nas po prostu zdziwiły mnie twoje słowa o nas czy REFie. Więc kiedy pasuje wam sparing. Day do ustalenia, od Sierpnia bo damy wam trochę czasu na przygotowanie.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Nacjo

• Użytkownik
    • Zapraszam do JZ
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 05, 2010, 18:10:51 »
    Poza tym k...a jakim prawem czytasz moje prywatne wypowiedzi do kogoś! Po czymś takim na pewno mam o tobie i o was złe zdanie!
    Poza tym część naszych klanbraci jest na wakacjach a jeden wraca dopiero w sierpniu!
    I wiesz co Argaleb, z tobą już w ogóle nie chce mi się gadać.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 05, 2010, 18:13:09 »
    Poza tym k...a jakim prawem czytasz moje prywatne wypowiedzi do kogoś! Po czymś takim na pewno mam o tobie i o was złe zdanie!
    Poza tym część naszych klanbraci jest na wakacjach a jeden wraca dopiero w sierpniu!
    Jakim prawem? Normalnym. Odbiorca wiadomości ma prawo pokazać ją komu mu się podoba. Tymbardziej, że zarówno odbiorca wiadomości jak i osoba która później ją przeczytała są w jednym klanie - SRT. Takie wiadomości są sprawą klanu, a właściwie wielu klanów. REF'u również. Właśnie MY i inne klany powinny mieć o was złe zdanie. Chwalicie się czymś, czego w ogóle nie było.

"Klanbraci"? Dlaczego kojarzy mi się to słówko z O. Rydzykiem...?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2010, 18:17:55 wysłana przez MikiBar »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 05, 2010, 18:13:35 »

Czytasz uważnie? Sparing proponujemy od Sierpnia. Co do PW, o ile wiem nie jest ono całkowicie zakazane i skoro jedna strona chce to może przekazać te informacje do nas. Co do złego zdania o mnie, niewiele mnie to obchodzi, ja tylko zaproponowałem wam sparing z nami.

Offline Nacjo

• Użytkownik
    • Zapraszam do JZ
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 05, 2010, 18:19:58 »
    Ja k... jakby mi ktoś napisał, że JZ jest przeje.... od początku to bym tego nikomu nie pokazał chyba, że ktoś by mi sypał groźby typu przyjadę po ciebie, będę z kumplami to cię zaje...my.
    A takie coś to jest normalne chamstwo co zrobiliście, wiecie co, chyba z w ogóle skończę z wami gadać, taki Wambo czy Katsura to porządne chłopy a na takich gówniarzy jak ty nie chcę marnować czasu.
    Sprawy sparu na pewno nie będę go omawiał z tobą, idź sobie, to nasz temat zrób se własny.

Poza tym w tych wiadomościach napisałem także kilka dobrych rzeczy o was ale oczywiście to nie ma się pojawić bo to by zmieniło kreowane przez ciebie zdanie ludzi o mnie.

Z resztą nie muszę się tu przed nikim tłumaczyć.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2010, 18:32:27 wysłana przez Nacjo »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 05, 2010, 18:56:02 »
    "No nieźle, nieźle ale jest problem - większości Refowców kopiemy tyłki bez problemów." Ooooo ... jakoś przypominam sobie Ciebie na serwerze i dostawałeś ostro po pupci., jak grałeś na naszym serwerze to przypominam sobie, że miałeś staty 1:7, nawet chyba mam gdzieś screena.. przestań gadać takie głupoty i przede wszystkim okłamywać ludzi. Chcesz pokazać jaki to jesteś "zajebisty" to daj date sparingu i Cię skompromitujemy. Nie lubie takiego gadanie, szczególnie za plecami.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 05, 2010, 18:56:29 »
    Skończcie już dla dobra wspólnego tę kłótnię.

Co do PW. Tak, nigdzie nie jest to zakazane, ale to jak z korespondencją. Pisząc do kogoś liczysz, że osoba ta uszanuje prywatność wypowiedzi, a pokazywanie na lewo i prawo treści takich wiadomości nie jest zbyt dobrą cechą. Dla Ciebie Nacjo to jest nauczka, by z niektórymi osobami - a może z wszystkimi (o czym przekonałem się na własnym przykładzie), wprowadzić zasadę "ograniczonego zaufania", gdyż właśnie widzisz, że są osoby, które szastają czymś co powinno zostać jedynie wśród rozmówców.

Offline Nacjo

• Użytkownik
    • Zapraszam do JZ
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 05, 2010, 19:18:20 »
    Dziękuję Proud a dla ciebie Piff mam jeszcze informacje.

Do Kradusa napisałem, że w REFie są także bardzo silne osoby jak np. Kasprus. Zdarzało mi się mieć gorszą wenę do gry ale zdarzało mi się także mieć znakomitą!
    Ale oczywiście szanowny pan Argaleb pokazał tylko to co chciał pokazać. O tobie bezpośrednio nie napisałem nic a ciebie także chciałem pochwalić.
    Więc nie próbuj komentować wiadomości zanim jej całej nie poznasz mimo, że w ogóle o jej istnieniu nie powinieneś wiedzieć.
    Prawdą jest jednak, że więcej REFowców zabiłem niż zostałem przez nich zabity. I niech nikt nie odpowiada, skończmy to gadanie.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2010, 19:21:05 wysłana przez proud »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 06, 2010, 11:37:18 »
    Poza tym k...a
    k...  przeje.... zaje...my.
    Ja już kiedyś za takie nieumiejętne "cenzurowanie" dostałem upomnienie iż mogę otrzymać kolejnego osta. Więc zachowuj się i nie rzucaj mięsem pod nosem.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline killer223

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 06, 2010, 12:54:22 »
    W dniu dziesiejszym - 6.7.2010 Wielka Gwardia zawiera pkuj z JZ.
    Oto regulamin pokuju:
    - Nie wyzywanie wzajmne się klanów;
    - Nie bluzganie na siebie;
    - Nie spamowanie tematów tych klanó przez osoby nalżace do tego pokoju.
    Toporek niezgody zakopany - proszę żeby się lider podpisał.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 06, 2010, 12:54:54 »
    Ja k... jakby mi ktoś napisał, że JZ jest przeje.... od początku to bym tego nikomu nie pokazał chyba, że ktoś by mi sypał groźby typu przyjadę po ciebie, będę z kumplami to cię zaje...my.
    A takie coś to jest normalne chamstwo co zrobiliście, wiecie co, chyba z w ogóle skończę z wami gadać, taki Wambo czy Katsura to porządne chłopy a na takich gówniarzy jak ty nie chcę marnować czasu.
    Sprawy sparu na pewno nie będę go omawiał z tobą, idź sobie, to nasz temat zrób se własny.

Poza tym w tych wiadomościach napisałem także kilka dobrych rzeczy o was ale oczywiście to nie ma się pojawić bo to by zmieniło kreowane przez ciebie zdanie ludzi o mnie.

Z resztą nie muszę się tu przed nikim tłumaczyć.

Niezrównoważonym nastolatkom najłatwiej jest zwyzywać innych. Słuchaj nie zamierzam się z tobą użerać. Mówię w imieniu klanu więc jeżeli szanujesz klan to racz odpowiedzieć. Zgadzacie się na sparing w sierpniu czy nie? Nie jestem twoim porządnym chłopem i mam to gdzieś ale jestem emisariuszem więc odpisz. Poza tym wyzywając mnie spójrz sobie na twoje drugie zaznaczone zdanie, potem możesz nazywać mnie gówniarzem ile tylko będziesz chciał.

Pisałem wcześniej żeby skończyć kłótnie i offtop?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2010, 12:57:15 wysłana przez proud »

Offline Nacjo

• Użytkownik
    • Zapraszam do JZ
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 06, 2010, 15:15:57 »
    Zgadzamy się na spar w sierpniu, Argaleb gdybym się zniżył do waszego poziomu to bym tu wkleił wiadomości Kradusa do mnie, ale tego nie zrobiłem mimo, że także obrażał inne klany.

A pod postem Killera się podpisuję.

Tylko błagam się Killer jeśli to ma być dokument to popraw ortografię.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2010, 15:36:41 wysłana przez Nacjo »