Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Counter Strike  (Przeczytany 10737 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Counter Strike
    « dnia: Września 03, 2006, 01:55:02 »
    Grywa w to ktos? moze bysmy sie ustawili na jakiegos forumowego meczyka?:) proponuje grac przez hamachi jako ze nie wszyscy moga miec oryginalki, acha no i obojetna mi jest wersja bo na steamie mam i zwyklego 1.6 i CZ. Pozostaje jeszcze sprawa servera-.-...

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    Odp: Counter Strike
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 03, 2006, 10:50:14 »
    ja z checia bym zagral w americnas army operations :D bo cs'a niezbyt lubie :/

drunken masta

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 03, 2006, 11:43:43 »
    To zaloz swoj temat ja tu czekam na chetnych na cs-a :P

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 03, 2006, 14:32:26 »
    Ja bym właściwie mógł, tylko ejst problem...nie mam CSa obecnie i nie za bardzo sie nawet łapię na jakiej wersji sie gra itd...

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 03, 2006, 15:58:24 »
    Gralem w csa godzinami, dniami i nocami do czasu... az mi kochany admin mojej kochanej sieci(najprawdopodobniej on) cos najebal i chuj lagi 2k, grac nie moge łeee <placze>
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 03, 2006, 17:08:51 »
    Ty to dokladnie tak jak ja sie wkurwilem jak przez rok gralem non stop w ET i nadszedl dzien w ktorym nie dalo sie grac:/. Ale za to na countera musza byc caly czas otwarte porty bo przeciez chyba graja w to caly czas. Ja w kazdym razie nie mam problemow. Ale wlasnie wazna sprawa: jakie gry ci dzialaja przez neta? bo ja bardzo bym chcial pograc w operation flashpointa a tu dupa:( wogole ten nasz net nie nadaje sie do grania:/.

PS puzonix wiekszosc dalej gra na 1.6 ale ja bym z checia pogral w condition zero bo mi sie bardziej podoba. A do zalatwienia to nie problem- sciagasz Pacsteam i juz mozesz sciagac za darmo wszystkie gry jakie sa udostepnione przez steama, ja wlasnie ciagne half- lifea 2 zeby sprawdzic czy mi pojdzie;) a wczoraj sciagnalem red orchestre ktora wazy 2,5 giga i sciagalo mi sie ok 2 godzin:D przy transferze ok 150kilo:).
    « Ostatnia zmiana: Września 03, 2006, 17:12:15 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 03, 2006, 17:20:12 »
    ten nasz "net" sie do niczego nie nadaje, niby "bez ograniczen", ale ograniczenia sa na wszystko co mozliwe. Ostatni ftp padl, bo nie moge sie na zaden wbic, zeby cos na strone wrzucic musze to porozsylac innym zeby za mnie wrzucili :/ Porty csa sa otwarte tylko, ze mam lagi tam poczatkowo po 200-300, a pozniej 2k-3k, tak samo HL1. Dzieje sie tak odkad mi spadl transfer - down max 64kb/s, up max 1kb/s (nawet admin nie wie czemu tak sie dzieje ;/ i place za net ktorego nie mam).
    Ja po necie to szalalem tylko w diablo2 i cs'a, wiec pelnej listy gier dzialajacych Ci nie wymienie...
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 03, 2006, 17:43:46 »
    Ooo diablo chodzi to fajnie moze se porzycze od kumpla i popykam.

PS: gdzie ty mieszkasz w okolicach kopernika czy gdzies indziej? Bo ja to w sumie troche daleko-.-

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 03, 2006, 17:47:06 »
    Wlasnie najlepsze jest ze mieszkam w okolicach kopernika, mam blisko do tego ich nadajnika, zadne drzewa mi drogi nie zakrywaja, a predkosc dupna. Musze mamuske na megowa neo namowic :(

Offline FoG

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Blackening
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 04, 2006, 16:50:11 »
    ja mam siec lokalna i teoretycznie nie mam problemow. Najgorzej jak dekle sie dorwa do sciagania z torrentow i ciagna tydzien non stop jakas muze i filmy. Nie musze chyba mowic, ze na ten czas internt nie dziala...
    Chetnie bym zagral w CSa, gralem kiedys na 1,5 non steam(??) z kumplami ale przyszly lagi i zapomnialem o niej.
    A Ty jason powiedz cos o tym packu co mozesz za friko sciagac?? jak to dziala zapodajlinka bo se half life 2 bym sciagnal :)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 04, 2006, 21:28:04 »
    Hmm moge podac linka do glownego forum bo opisywac mi sie nie chce, znajdz se w google:P http://pacman.uniquedestiny.com/viewforum.php?f=2&sid=82fde7ee2f6884fa3d4a8d634dacbd31
    no wiec dzieki temu mozna sciagnac wlasciwie wszystko co jest na steamie. Co pare dni pokazuje sie nowa wersja dzieki ktorej jest wieksza szansa na pogranie w multi (przynajmniej dzien lub dwa-.- dlatego tak czesto wychodzi)

acha nie pamietam czy trzeba sie rejestrowac na forum w kazdym razie ja tam sie zarejestrowalem-.-
    « Ostatnia zmiana: Września 04, 2006, 21:31:28 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 06, 2006, 21:34:59 »
    ja powiem tyle: dzieki kurwa gosciu! jestes wielki! polowalem na hl2 od 2-3 miesiecy :D i dzieki tobie sciagnalem :d dzieki raz jeszcze , acha i masz u mnie browar a nawet 2 :d

drunken masta

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 06, 2006, 23:19:00 »
    Heh z tymi browarami to jak sie uzbiera, to mozna by jakas ustawke zrobic:P

To jak tam gra ktos w countera?

PS: sciagal ktos :"the ship" fajne to jest? no i czy jest tryb single czy tylko multi?...
    PS2: linki do shipa sa oczywiscie na steamie:)
    « Ostatnia zmiana: Września 07, 2006, 13:44:10 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 07, 2006, 07:57:36 »
    The Ship jest chyba dość ciekawe z tego co czytałem. Nigdy jednak nie ściągnąłem bo linki widziałem tylko na ftp...czyli gówno :(

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 14, 2008, 19:46:19 »
    Serwer  mojej wsi do CS 1.6. Chyba jedyny minus tego użytkownika to dużo przekleństw i złe traktowanie botów i słabych graczy.
    Jakby ktoś się skusił to mój nick to <tag klanu> WC
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor