Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Promocja modyfikacji  (Przeczytany 8464 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Serail

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Promocja modyfikacji
    « dnia: Czerwca 24, 2010, 18:20:32 »
    Witam,
    Na początek wypadałoby się przedstawić. Zatem, nazywam się Sławomir 'Serail' Prabucki i pełnię funkcję community managera na portalu Insimilon, poświęconemu tematyce cRPG. Ostatnimi czasy padł pomysł, byśmy zajęli się szeroko rozumianą tematyką moddingu. W tym celu postanowiłem odnowić - lub nawiązać, jak w tym wypadku - kontakty z fanami aktywnie działającymi na scenie modderskiej różnych tytułów cRPG. Jak zapewne wielu z was zauważyło, duże portale nie traktują modyfikacji jako istotnych inicjatyw. Informują swoich czytelników o produkcjach fanowskich w formie ciekawostek, lecz nie przywiązują do nich większej wagi. My mamy zamiar działać inaczej. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że to właśnie mody utrzymują przy życiu wiele tytułów, które lata swej świetności już dawno mają za sobą. Mowa tutaj chociażby o serii Gothic, czy Diablo. Chcemy stworzyć swoistą sieć kontaktów z modderami, którzy pracują nad swoimi własnymi produkcjami, by zainteresować tą tematyką szerszą publiczność. Wszakże, nasi czytelnicy chcą być informowani o wszystkim, co dotyczy ich ulubionych tytułów. Od kilku dni osobiście zajmuję się proponowaniem współpracy ambitnym graczom, którzy tworzą własne modyfikacje, jednak niemożliwe jest, by udało mi się dotrzeć do was wszystkich. W tym celu powstał ten wątek. Jeśli tworzysz , lub stworzyłeś, jakąkolwiek modyfikację, małą, większą, czy też godną produkcji komercyjnych - zgłoś się do mnie. Ja postaram się, by o twojej produkcji dowiedziało się 90 tysięcy czytelników, którzy co miesiąc wchodzą na nasz portal, w poszukiwaniu rzetelnych informacji o wielu tytułach.
    Kontakt do mnie:
    gadu-gadu: 5488507
    tlen: serail

Mam nadzieję, że administracja nie będzie miała mi za złe, iż podałem nazwę mojego portalu na łamach forum, naginając tym samym 8. punkt regulaminu. Jednak post ten nie ma charakteru reklamowego, lecz jest formą pomocy w promocji fanowskich produkcji.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2010, 18:22:28 wysłana przez Serail »

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Promocja modyfikacji
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 24, 2010, 19:53:08 »
    Inicjatywa ciekawa, wiec watek przypne, aby nie przepadl wsrod innych tematow. Oczywiscie wszystkich naszych moderow zachecam do skorzystania z tej oferty :)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Serail

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Promocja modyfikacji
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 13, 2010, 18:20:08 »
    Witajcie,
    Chciałbym poinformować was, że coraz bardziej zbliża się święto polskiego - i nie tylko - moddingu. Mowa o Dniu Screena. Wszyscy, starający się o dobrą reklamę swojego moda powinni wziąć udział. Więcej informacji tutaj lub tutaj
    Ja zaś proszę admina o napisanie stosownej wieści. Może być skopiowany tekst z posta na forum themodders, stworzyłem go na potrzeby mediów.