Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nie mogę się ożenić.  (Przeczytany 3969 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vatras77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nie mogę się ożenić.
    « dnia: Czerwca 24, 2010, 11:04:27 »
    Witam. Zapłaciłem Klargusowi posag i zacząłem oczekiwać uczty. W między czasie wymówiłem posłuszeństwo królowi Harlausowi, założyłem własne królestwo i przekabaciłem owego ojca na moją stronę. Kłopot w tym, że zadanie ze ślubem zniknęło z listy zadań, a gdy z nim rozmawiam nie ma opcji poproszenia o oddanie posagu i rozmowy o tym zadaniu. Nie mogę teraz zapytać żadnej damy o wspólną przyszłość, przez co nie mogę mieć żony. Czy można to jakoś rozwiązać?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Nie mogę się ożenić.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 30, 2010, 10:41:14 »
    Sprawdź może, czy nie masz już innej żony :D
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline xyp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 30, 2010, 20:22:09 »
    ;D Może już byłeś na uczcie, tylko była tak dobra, że film się urwał... Ja bym zakładał, że to wina manewrów politycznych. Sam służyłem swadianom aż do ślubu, bo wydawało mi się bardzo prawdopodobne, że inaczej nic z tego nie wyjdzie (a córka Grainwada była tego warta ;)). Teoretycznie przeciągając ojca na swoją stronę powinieneś mieć nadal dostęp do córki, ale w praktyce nie zdziwiłbym się gdyby skrypty gry w takim wypadku przestały ogarniać sytuację i spowodowały to, o czym piszesz.
    Tak więc chyba najlepiej byłoby wrócić do starego save'a, ale wiem, że z tym różnie bywa...

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 31, 2010, 12:50:49 »
    Miałem tak samo. Wróć do Swadii, inaczej nie będzie uczty, nigdy.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D