Niestety musimy zmienić termin bitwy pod Grunwaldem. Bitwa zostanie przełożona o 2,5 tygodnia, a więc na 8 sierpnia w niedziele 2010. Dlaczego tak... przede wszystkim mamy mały problem techniczny z zainstalowaniem moda. Musimy czekać aż Vincenzo lub ktoś z ekipy technicznej obsługujących serwery wgra naszego moda na serwer. Kolejną sprawą jest sprawdzenie możliwości ile osób będzie mogło na raz grać na serwerze na 200 osób. Kolejna sprawa, która została nam do sprawdzenia to formacje podczas bitwy. Ive mnie przekonał, że warto spotkać się kilka razy przed ostatecznym terminem, aby spróbować z nieładu zrobić jakąś taktykę, tak aby choć troche odwzorować bitwe pod Grunwaldem, z tego względu będziemy się jeszcze konsultować z IPL. I ostatnia sprawa, wiem, że mod już jest gotowy (Ive dał wczoraj linka na naszym forum) i teraz musimy go jeszcze dokładnie przetesstować. Niedługo dostaniecie linka do pobrania a sam mod pojawi się na naszym serwerze 1_REF. Wszystkich serdecznie zapraszamy do testowania. I jeszcze jedna sprawa. Nie mamy jeszcze gotowej mapy do Grunwaldu. Oktawian, który miał ją stworzyć wyjechał na urlop, ale już niedługo wraca, więc spokojnie się wyrobi. Dużo rzeczy zostało już zrobionych, ale trzeba jeszcze wszystko dokładnie dopracować, bo nie lubie niczego robić na odpierdol:) Chce żebyście byli jak najbardziej zadowoleni z całej bitwy i naszego spotkania
Ps. Chciałbym dodać jeszcze jedną rzecz. Wielkie dzięki dla Ive, odwalił kawał dobrej roboty przy pracach nad modem. Naprawdę wielkie uznanie dla niego:) Jesteś Wielki:P plus dla Sir Luci, pomaga w organizacji moda
Organizujemy spotkanie, zapraszam wszystkich liderów klanów i Sir Luce jako przedstawiciela niezrzeszonych. Odbędzie sie w tą niedziele o godzinie 19.30 na naszym Tsie
Ps2. Ludki chcecie pomóc? to mam dla Was robote:) potrzebuje jakiś obrazków z przebiegu bitwy, chodzi dokładnie o takyke, kto pierwszy atakował, z której flanki, jakie jednostki itd itp. Spróbujemy odwzorować choć troche strategie stosowane podczas bitwy pod Grunwaldem
Pozdrawiam Pifcio